Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hudba do kombika

o Navštíveno 3176x o
o 15.06.2010, 22:45 | Z | Upraveno: 2010-06-15 22:53:49
Zdravím chlapy, chci koupit oktu v kombíku a udělat tam nějakou hudbu.Ovšem je tu problém s umístěním repráků.Přední dveře pohoda, ale v zadních není nic a plato taky není, jak se tento problém řeší??Zase nějaky zásahy do tapecu se mi nechcou dělat a mít jet vpředu kompa a sub. mi příjde málo... Řešil to někdo.díky :)

o 15.06.2010, 22:53 | Geo89
v kombíku tu má hudbu dost lidí. Já třeba mam u laguny II combi repráky i v zadních dveřích, ale nechal jsem tam origo.
Pokud neni ve dveřích příprava můžeš je dát do plata, většinou je tam kromě roletky i kus ve kterym se dají díry na repro vyříznout.
Ale asi nejlepší možnost je koupit lepší repro dopředu a na zadek se vykašlat :)
o 15.06.2010, 22:59 | Z
hmm, a nebude to nevyvážený??? je tam jen roletka nic víc právě, kdysi jsem viděl,že někdo měl v tapecu v pátych dveřích ovály, ale zase ti to hraje do kufru... je to prekérní situace :D
o 15.06.2010, 23:02 | swep
jezdis sam a nebo s plnym autem lidi? podle toho resit jestli repro i dozadu a nebo jen dopredu, rozhodne predni kompa a sub je jedna z nejlepsich variant pro soundquality instalaci
o 15.06.2010, 23:18 | Z
jezdím většínou maximálně ve dvou, to je fakt...takže dopředu dát silnější kompa?
o 15.06.2010, 23:24 | swep
dopredu dat kvalitnejsi kompa, a kvalitne nainstalovat, potom nejaky rozumny woofer do kufru pripadne do palubni desky a spokojenost na sebe nenecha dlouho cekat :)
o 15.06.2010, 23:28 | Z | Upraveno: 2010-06-15 23:33:41
hmm, díky za rady, včil mám krátkou oktu sub hert hx300 a kompa focal A1, tak ty bych asi vyměnil za nějakou vyšší řadu...
o 15.06.2010, 23:41 | endru.ondra
kokta má v bočnicích v kufru třinácky kompa a vejšky ve dveřích

foto k příspěvku  od endru.ondra

o 16.06.2010, 21:33 | kubiik
ja kdyz jsem na OI combi daval predni repra na zesik, tak jsem zadni odpojil a vubec mi tam nechybi. ted jeste dodelat konecne basak do kufru a bude. v kazdym pripade prvni co bylo, tak jsem odpojil vysky v zadnich dverich. bylo mi to strasne neprijemny
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3301 sekund.