Navštíveno 2263x

Čest práci a rukám klid ...
Neřešil někdo z vás spojení Alpine 9853/9855 ve spojení pevnou HF sadou? Mute (interrupt) funguje parádně, jen mě napadlo, jestli je možný pomocí AUXu dostat zvuk z HF sady do rádia, bylo by to totož celkem komfortní. BT origo jednotku kupovat nechci, to je zbytečná investice. Je to možný, nebo to rpostě Alpinky neumí?
Díky za postřehy.
proto mám k A9835 připojenýho parrota.... :-)
Ideální je určitě Parrot nebo originál BT - pustí ti to do repro a přes mute utlumí rádio.
To bys chtěl jako vždy při hovoru přepínat na AUX? Jak zajistíš, aby se ti to na něj přeplo?

18.06.2010, 13:47 |
Milhauzz | Upraveno: 2010-06-18 13:53:28
Nu, jde o to že mám Nokia BT sadu. Ztlumení funguje. Signál zvuku bych si taky z HF vytáhl, teď jde jen o to, jestli umí Alpina při interrupt pustit zvuk z AUX.
Vím že je pátek a řeším kraviny ... ale jen tak mě to napadlo, tuším že mám nulovou šanci na úspěch, ale co kdyby :)

18.06.2010, 15:45 |
Shr3k Tušíš zcela správně...
taky hodím dotaz... Kdyz by se to resilo tim Parrotem, tak ten se myslim napojuje na iso mezi radio a repro, ne? Jakym Zpusobem se pak resi, kdyz mam repro napajene zesikem a na original iso neni zapojene nic? Jeste k tomu, kdyz tim radiem i ridim aktiv...
Shr3k: A je vymalováno, moje konspirační teorie o spolupráci těchto dvou zařízení je u konce :)