Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výměna reproduktorů v autě

o Navštíveno 3576x o
o 21.06.2010, 23:42 | Tusgen
Zdravim, mám v autě čtyři středový repráky a místo zadních dvou bych chtěl použít nějáké jiné pro výraznější bassy měli by být pasivní pouze vyměnit za ty stávající co byly v základu bez zesíku apod. nečekám žádné zázraky, ale aby to ty hloubky tak nezkreslovalo jako teď.. doporučte mi prosím co by se tam dalo použít pro lepší basy

o 21.06.2010, 23:45 | endru.ondra
spíš bych vyměnil přední repro i s vejškama za lepší, řekni kolik do toho chceš investovat a jaký máš auto? zda chceš zachovat vzhled nebo ne?
o 21.06.2010, 23:53 | Tusgen
no je to fiat brava repro bude skryté jako do teď, takže mi o žádnou změnu vzhledu nejde pouze vyměnit dva stávající za něco víc basovýho jelikož nevím co si můžu pořídít tak zatím žádnou představu o investici nemám když tak mi sem hoď nějakej link co by se tam dalo použít potřebuju se dostat do obrazu
o 22.06.2010, 00:09 | endru.ondra
ano pudou ale neudělaj tě to co budeš chtít to jedině doplnit subwofrem, to nevim jaký má ve předu rozměry ale když se podíváš do všech témat doporučí vždy udělat předek, a cenová relace do 3000 do 5000 nebo jak ?
o 22.06.2010, 00:19 | Tusgen
No subwoofer si do auta rozhodne davat nechci ne ze bych teda nechtel ale nemuzu, chci pouze vymenit dva repraky za cokoliv co tak nebude zkreslovat hloubky nebo nebude predstrirat ze tam vubec nejsou.. necekam od toho zadny zazraky taky mi nejde o to aby mi shakeovalo cely auto, kdyz si vezmu takovou fiestu tak ta ma v zakladu taky celkem dobry repro tak bych chtel neco podobnyho zadny brutal
o 22.06.2010, 01:57 | Tusgen | Upraveno: 2010-06-22 02:02:27
třeba něco podobného [ Link ] ale moc se v tom nevyznám, tak potřebuju aby mi někdo poradil něco vzhledem k mým požadavkům
o 22.06.2010, 08:54 | party_boy
Nečekej, že chrastítkama za 3 kila vyřešíš basy. V lepšim případě ti to bude hrát setjeně co tam máš teď ne-li hůř. Když neřeknš cenu, tak to se blbě radí. Jestli to chceš vyřešit co nejlevněji, tak si za ty prachy kup raději pivko.
o 22.06.2010, 12:29 | Luboš1
tugsen: sorry ale na ty slupky zapomen....favorit v origo repro zahraje mnohem lepe....musis napsat cenovou relaci tak treba do 2500kc?musis napsat co chces jinak mi to do hlavi nevidime
o 22.06.2010, 14:36 | hifim@ni@k
Pokud se chceš zvukově posunout, počítej s investicí cca. 4 tis.
Komponentní reproduktory + tlumení. Pokud chceš basy, musíš vytlumit a hlavně uzavřít dveře.
Zde máš vysvětlení proč:

[ Link ]

Pokud neuděláš správně montáž, tak tam můžeš dát reproduktory za 10tis. a stejně nezabasují.
o 22.06.2010, 16:46 | rover (WoodTech)
A ja byt tebou tak si dám do profilu odkud ses a pak ti treba nekdo řekne vem si 5-7 Tis. a vyřeším tvůj problém :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4342 sekund.