Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > HELIX DARK BLUE 10

o Navštíveno 2075x o
o 27.06.2010, 14:06 | NNNTomas
Máte někdo s ním zkušenosti? Dá se v dané ceně sehnat něco lepšího?

o 27.06.2010, 14:39 | martin.dusa
Zkušenosti s ním bohužel nemám, nicméně většina lidí o něm tvrdí, že za ty peníze je to jedna z nejlepších voleb.. dovolím si ti sem dát link na mojí aukci hodně solidního 10" basáku.. sice vyšší cena, ale sub z úplně jiné kategorie :) prodejní cena je bezmála 12000,- [ Link ]
o 27.06.2010, 16:22 | Crashpc
To co je v manuálu psané za TS parametry, to jsem víceméně i naměřil.
[ Link ]
Simulace také ucházející.

martine, přesně takové hovaďátko bych potřeboval, ale nejlépe rozbité, za pár šušňů do vitríny, jako prezentaci autoaudia. Nevěděl bys o něčem takovém?
o 27.06.2010, 16:48 | martin.dusa
bohužel.. ale můžeš si ho vydražit a vystavit si ho jako funkční kousek a případně s ním dělat nějaký testy :))
o 27.06.2010, 17:04 | CarMedia.cz
Dark Bluečko je moc fajn basáček. Ještě bych rozšířil tvoje obzory o MTX Audio RT10-04. Moc fajn basáček za pěkné peníze. Kdo slyšel jak v BR, tak v uzavřence, tak potvrdí.. [ Link ]

Jinak samozřejmě záleží na zesilovači a pokud by bylo k dispozici něco silnějšího (500-600W RMS)a mohl být i 12", tak mám dobré zkušenosti s Kicx STQ 300 [ Link ]
o 27.06.2010, 18:18 | Crashpc
martin.dusa: díky za nabídku, ale tohle mámení reproduktory už mě přešlo. Sám se kolem pořádných reproduktorů pohybuju, a tohle bych nedokázal využít, proto to ani nebudu bohužel platit :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3177 sekund.