Navštíveno 4531x

zdavím všechny ,mám problém koupil jsem si nový zesilovač a subwofer JBL když zapnu radio a přehazuju skladbu tak ten wofer uděla DUC jako takovej zvuk dělá to i při přepnutí na rádio a přepínání stanic při zapnutí to nedělá.Když zvyšuji napěti na zes imput level k 6V tak ten zvuk slábne
nevím si rady děkuji za pomoc
zde zes

27.06.2010, 17:12 |
mamut mam uplne stejny problem jako ty i se stejnym zesilovacem.kupoval jsem tenhle jbl set viz odkaz
[ Link ] pri prepnuti pisnicky ve woofru bouchne to same pri zapinani i vypinani taky kdyz dam hlasitost z 1 na nula taky lupne.signaly mam tazene zvlast prahem od napajeni ale pro jistotu sem natahl zvlast jine jenom pres sedacky pripojil a porad to stejne.
no a co s tím? Reklamovat?
jsem z toho na prášky vůbec nevím co s tím jestli to mužu vubec pouštět abych to nepodělal

27.06.2010, 17:48 |
mamut myslel sem ze je chyba v radiu ale jak vidim tak asi ne.co ted nevim myslel sem ze je chyba u me procetl sem vseljake tema tady na foru a vsechno ukazovalo na chybu radia a to jsem menit nezkousel tak sem tam ani nevolal co k tomu reknou.asi mesic a neco uz to mam namontovane a nic se nedeje hraje to jak ma jenom pri tom prechodu na jinou skladbu to lupne
tyky jsem myslel že je chyba v zapojení radia,co máš za radio?
oba se podívejte na kostru, jestli ji máte dobře ukostřený zesík, potom bych vyzkoušel jiné rádio, poslední reklamace
kdyby to byla kostra tak by ten zesak nefungoval ne?
ale fungoval jak uz jsem to napsal kolegovi :-))
1.spravne zapojeni radia
2.kontrola cinch
3.spravne zapojeni zesiku
4.zkusit remote zapojit na primy +
5.zkusit odpojit dalku
6.:1-5
kdybych na neco zapomel prosim oprvait si doplnit
me tohle bouchnuti zacalo po vymene zesilovace a subwooferu,predtim to nedelalo,dela my to jen pri zapnuti a pak mene pri vypnuti,ale nejak to neresim

27.06.2010, 19:46 |
mamut jojo dik pepovi za ochotu
1.zapojene mam pres iso mozny problem rika pepe
2.natahl sem zvlast jine cinche jenom pres sedacku zadna zmena
3.zesik zapojeny spravne
4.tedkom sem byl u auta zapojit remote primo na baterku zadna zmena
5.dalku jsem odpojil taky nic
kostru jsem kontroloval mam ji pridelanou ke sroubu od pasu je pevne dotazena nevim kde jinde bych ji vyzkousel a druhy kabel az k minusu na baterce nemam
Ja by som ešte skúsil prekostriť rádio...
a ví někdo jak ten zesilovač nastavit viz obrázek?
nastavení ti nedělá loupání v repro.. zkus poslat do zesíku signál třeba z MP3 nebo prostě z jinýho zdroje mimo auto abys moh případně vyloučit že to dělá rádio
nechce se mi cist co tu kořeni psaly , ale dej tam napajeci kabel 2x2,5-4mm2 na plusak dej 20A pojistku a bude to v klidu !!!a bude to v pohode :)
to mi neříkej ani ze srandy nebudu tam dávat žádnej napájecí kabel zase to celý rozdělávat to mě može a mám tam tuhle sadu
[ Link ]
myslel sem od baterky k autoradiu sou to max 2metry kabelu.

01.07.2010, 17:04 |
mamut
mam stejnej zesik jbl gto a subwoofer jbl gto. mam stejny problem. napajeni 20mm2 kabel od baterky, kostra to same (jeste zkusim ukostrit poradne) ... radio Alpine 9883R, KABELY DIETZ
kupovano u ahifi.cz
bavil jsem se jeste se zakladatelem prispevku´(radim24) a ten mi tvrdil ze vse kontroloval a lupalo to porad dal a tvrdil, ze to muze byt radiem Alpine, ze ho taky ma.
obcas je to docela neprijemny kdyz clovek posloucha potichu,prepne skladbu a udela to hlasite "DUC"