Navštíveno 2519x

Zdar mám Ivu d106r kni zmiňovaný nahoře a nemužu se mobilem spárovat zadam na mobilu kod a ok chvilku hledá pak napiše fruhé zařízení neodpovídá.V návodu od kce je něco psane nějake nastavení ale zaboha ho nikde nemužu najít poraďte prosím

29.06.2010, 22:08 |
137
- v menu IVA musi byt zapnute - BT-IN adapter...po jeho volbe musi byt IVA resetovana, nasledne po resete uvidis v source menu ponuku BT...ak ju nevidis, mas nieco zle pripojene...
- prvee parovanie musis robit z IVY
a ma iva nějake to bt menu?? už jsem se zparoval ale mobilem na ive se jen zobrazily udaje nic vic

01.07.2010, 22:34 |
137 ...necitas co ti pisem?...neparuj mobil s ivou...ked mas zle spravene nastavenie IVY a BT modulu, tak sa potom parujes NIE s IVOU ale len s modulom, bez kontroly cez IVU...preto nevidis v IVE nic !!!....to ze mas sparovane s modulom ti je na howienko....pri prvom oziveni a parovani je NUTNE dodrzat tento postup...
...vsetko rozpoj, resetuj a zapoj nanovo...VSETKO podla navodu - VSETKY kable....HLAVNE ale s vypnutym BT v mobile...potom ako v menu IVY uvidis ponuku BT-IN nastav ju na "adapter" a IVU resetuj...po tomto resete uvidis kompletne BT menu v IVE pod polozkou SOURCE...zapni BT v mobile a zacni parovat ALE Z IVY !!!...toto je postup pre prve parovanie a ozivenie modulu....potom uz mozes robit kludne aj z mobilu alebo nechat IVU parovat automaticky vzdy po zapnuti...
aha tak to zkusim takže jestli to chapu po resetu zmačknu source a krom tel.a bt audio tam bude i menu kde si bt nastavím?
takže i když mi jde pomoci ivy telefonovat a přehravat bt audio z mobilu a nemam pod source bt nastavení mam to špatně nastevene ok?myslim bt a ivu
a reset znamena vypnout zapnou zapalování? nebo reset pod panelem?

02.07.2010, 13:21 |
Wasp to Lukin.xxx: řekl bych že vypnout/zapnout zapalování = restartu, reset je tlačítkem, jak píšeš ty umístěným pod panelem.
jo v navodu od bt maji psano reset jako vypnout zapnout zapalovani acc no musim vyzkoušet
ale jo chtělo to reset a v mem připadě 2 krát a už to funguje jem mě mrzí že u ivy nejde nastavit při hovoru repro z ktereho budu slyšet volajicího hraje mi to ze všech

06.07.2010, 11:26 |
137 ...skus hladat v BT setup...
tam to neni i v manualu je psano jen vybrane modely ida ...atd.