Navštíveno 2280x

Jak je možné propojit hudbu ve dvou autech? Oba máme Jako rádio Alpine 9880R a dva zesilovaže. Já je mám přístupné kolega ne. Jsou nějaké možnosti? (NE FM modulátor)
jedno radio musi mit signal vystup ktere propojis ze zesakem druheho auta, jednoduche ;-)
Mám 3 páry výstupů, ale všechny mám obsazené. Napadlo mě jestli by šlo Dát na vástup ze zesilovače a do jeho rádia na vstup. Ale nevím přesně přes co tam dát ten vstup do rádia.
co ja vím tak se daji koupit Y rozdvojky cinchu takže přes ně, jinak z výstupu zesilovače bych nedoporučoval, jěště existuje možnost připojit druhy zesik přes normální výstup radia na repro přes HI-LO adaptér, jinak nevím, prozradíš k čemu je dobré propojovat dva auta k sobě? :-D
jinak bylo to myšleno pouze jako připojení na zesák druhého auta, jestli má to radio nějaký Aux vstup/vystup nemam ponětí pokud jo tak z té Y rozdvojky by to možná nějak šlo napojit přes redukci na ten aux vstup do radia ale to je lepší se poinformovat v nějaké hifi prodejně, tam by měli přesně znát možnosti propojení radii
co ještě od tebe vyvést z 1páru RCA signálovej kabel a ten zapojit do Line-In u kámoše?