Navštíveno 2803x

Zdravím, tento problém jsem tu nikde nenašel že by se tu dal najít, ale třeba se již řešil a nevím o tom. Ale problém spočívá v tom, že v autoradiu Alpine mi nejdou nějak poskládat na flashce adresáře hudby tak, aby to i tak načetlo do toho rádia Alpine? Snažil jsem se řadit adresáře jak podle číslic, tak i podle písmen (prostě předřadit jak číslo, dvojčíslo, písmeno no prostě jsem bez nápadů) a stále si to zařadí ty adresáře tak jak se tomu rádiu zlíbí. Nevíte někdo jak na to? Nebo to má nějakou paměť předchozích adresářů s tím názvem a pak si to podle toho nějak upraví? Děkuji za případnou diskuzi a rady o tomto problému.
Nevím jak teda z USB, ale co si na svý starší Alpince pamatuju, teda když tam dal nějaký MP3 protože sem to nemohl sehnat v CDDA, tak se mi to řadilo přesně tak, jak to bylo vypáleno, t.j. 1:1.
Apropo, zkus porovnat řazení CD vs USB jestli je to stejný, já USB nemám, ale zajímalo by mě to :)

02.07.2010, 18:48 |
Ravo | Upraveno: 2010-07-02 18:55:45
No tohle konkrétně by mě taky zajímalo, používám MP3 vpodstatě jedině z USB (MP3 = rychlé instantní pohodlné řešení na běžný poslech. Mechanika = jedině audioCD pro "audiofilštější" zážitky. Ne že by mechanika neuměla MP3, ale přes USB je to daleko víc PnP - nahrkat doma na flasku a pak pustit je otázka pár minut (cca 2 :)
Taky jsem zjistil, že jsou adresáře jinak než podle abecedy, snažil jsem se i je něják přeďřaďovat číselně ale Alpina to nebrala, vypadá to že to hraje v pořadí jak je vypáleno (nakopírovano). Protože když jsem něco přidával cca po týdnu na flashku, i když se adresář abecedně v PC řadí na začátek, alpina ho hrála jako poslední
Ještě pro úplnost, mám CDE-9882Ri (stejné to bude i u CDE-9880)

02.07.2010, 19:01 |
clown podle pridani na HDD mi to radi i domaci MM centrum .. obcas haluz .., ale deje se to :o)
jinak z CD mi to 9833 brala dle abecedy ..
jj já mám 9880R a nevím jak to je, ještě možná že tedy podle datumu a času by to být mohlo, teď to mám vlastně ještě jednou znovu celé nahrané, až pak někam pojedu, tak to prubnu jestli to tak opravdu je či není, ale teď si uvědomuju, že asi není, jelikož jsem ty adresáře předtím přejmenovával podle toho, jak jsem chtěl aby mi hráli, tudíž postupně a předřazoval jsem jim písmenka, nebo i číslice a stejně si to poskládalo, jak se to tomu rádiu zlíbilo :-( Nemá ještě někdo nějaký nápad?
Alpina (moje 9886) soubory nijak neradi, zobrazuji je tak, jak se na flashku zapisovali, takze co se zapsalo naposled, je v seznamu jako posledni.
Resim to tak, ze po kazdem zapisu na flashku ji necham setridit programem DriveSort -
[ Link ]
Hmm, skvělé, díky za tip, zítra to odzkouším...
na 9880 to stačilo stahnout jinam a pak to znova natáhnout na flashku, řadí to podle přidání takže pokud se to natáhne znova všechno naráz, tak to natáhne podle abecedy