Navštíveno 2850x

Zdravim všechny, potřeboval bych poradit. jednou mi to basuje tak že to mlátí do zad a jednou jako kdybych ubral sub na polovinu. dělá to třeba když přepnu písničku nebo když pustim znova tu samou. (neni to tim že jedna basuje víc a druha míň) nevíte co to může způsobovat?
špatnym napájením zesík nemá tolik štávy co potřebuje napiš co máš za sestavu, a taky koukni na rádio jestli tam nemáš nastavej eqwalizer že tě skáče ze skladby na skladbu

04.07.2010, 18:57 |
Dexter | Upraveno: 2010-07-04 19:10:51
problém může bejt kdekoliv, co máš za zesilovač a sub. nejlíp nafotit zapojení zesilovače, aby se vědělo co a jak.

04.07.2010, 19:04 |
MaxxT malo stavy, spatna kostra.. ale je to divny, spis by ti spadl zesik do protecu a nezapnul dokud bys ho neresetoval..
Radio : Alpine 9881RB , Kapacitor : Mohawk , Zesík : Crunch MXB 4150i, Sub : Magnat 300 ultra reflex,
předtim sem měl zesík JBL CS60.4 a dělalo to také. štávy ma dost a kostra je taky v poho.
kabel je 20 mm . foto ještě dodám.
Koukni na nastavení ekvalizeru u auto rádia jestli se ti nestřídaj ty přednastavený.
asi jsem uplně blbej ale nevim jak to myslíš. (konkrétně). basy , vejsky, sub, sub system ? ( ekvalizer tipu ROCK, POP atd. nemam.
Tak třeba já u kenwooda když se mě restartuje autorádio tak mě přeskauje mezi rock pop clasik blues a podobně tak jstli tohle ti nedělá to samý
to asi ne, tak jak si nastavim basy vejšky a sub tak je pořád stejný, nic se nemění. někdy stačí přepnout písničku nebo ji pustit od začátku a zese to bouchá ale někdy přepínám jako steklej a nic. fakt nevím co stím.ještě zkusim přepnout sub.system 2 na sub,system 1. ale to basuje ohodně míň
Zkus pujčit od kámoše jiný radio, může bejt načnutej výstup preampu. Stejně tak může bejt načnutá vstupní část na zesilovači. IMHO nejlepší by bylo navštívit profíka v místě či okolí.
zesík je novej před 14 dny koupenej.radio zkusim prohodit.profík co třeba hifonics v plzni?
jjj, kluci z hifonicsu poradí, je lepší když se na to podívá někdo přímo