Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nastavení zesíku Carpower??

o Navštíveno 2320x o
o 06.07.2010, 22:25 | HerFlick | Upraveno: 2010-07-06 22:32:30
Čau kluci.jde mi o nastavení zeslovače Carpower WANTED 2/160.Nemáte s ním někdo zkušenosti?Jde o to že tam má divně uspořádaný výběr mezi HPF,LPF a FLAt.Bud flat-flat nebo lowpass-highpass nebo highpass-lowpass a nevím na kterej to dát abych měl jenom Lowpass.Nevíte někdo?mám ho na bull audio esw-12 a kdyžtak bych chtěl poprosit o celý nastavení,gain mám a basboost je jasnej ;-).díky moc

o 06.07.2010, 22:26 | HerFlick

foto k příspěvku  od HerFlick

o 07.07.2010, 15:22 | junglist.cz
Blbější fotka už nebyla co? Pravděpodobně: svič vpravo na flet je jasnej, nefiltruješ. Svič ve střední poloze, konce filtruješ hajpásem, lajnaut laupásem. Svič v levý poloze u ledek, konce filtruješ laupásem, lajnaut hajpásem. Jiná varianta mě nenapadá. Těžko říct, jak to technici kárpávru zamýšleli :o)
o 10.07.2010, 13:31 | HerFlick
sory za foto,lepší sem nenašel a můj zesík je zazděn v káře.Takže teda svič v prostřední poloze jo,aby to bylo na lowpass?díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3173 sekund.