Navštíveno 2463x

cawes chalani kamarat ma tento zosik Mac Audio ZX 4500 a chcel by nan daky 12palcovy basak do mostika...lebo teraz ma 10palec a hovori ze to ma slabe bassy,chcel by daco silnejsie,co by ste mu odporucili...dakujem... hudbu pocuva rock alebo take daco tanecne...
[ Link ]
nabal bych se tohodle :D
[ Link ] 30 cm; 500W RMS; 40-1500Hz; 95dB ale zalezi co posloucha no, koukam ze rock tanecne atd, tak to bude voho, ikdyz verim ze zahraje pekne slysel sem pa peknych ohlasu na nej ,taky se chystam vyzkouset
tak tuto znacku pocujem aj vidim prvy krat....
no Ludo, paklize mas na to zesilovac - budes hodne prekvapen :-)
Co do toho pletete žánr? Dobrej basák přeci zahraje všechno :)
jajo.bb - beyma dělá především PA, od sedmdesátých let

08.07.2010, 11:48 |
slama Mohu nabídnou
[ Link ] jako nový, málo hraný. Cena 3500kč.
Když už se nakously citlivý šasí, jajo, mrkněte se s kámošem na tenhle kousek od B&C:
[ Link ] Tonda ho nechavá i s návrhem bedny. IMHO zajímavá alternativa.

08.07.2010, 19:24 |
picasso900 | Upraveno: 2010-07-08 19:31:07
jajo.bb : Ja by som skúsil na to toto,má taktiež výbornú citlivosť a zvukovo hraje dobre v jeho cenovej kategoií...
[ Link ] P.S. Jeden sa mi tu doma vála,nemám preň využitie nakoľko som ho vzal do protihodnoty...Cenovka by bola 55,-€ a je fungel nový,nehraný a origo zabalený...
cawes chalani dik za ponuky a co poviete na tento basak k tomu zosiku
[ Link ]
To ne :-)
Přiklonil bych se k té Beymě.
v prvom rade ze je to dvojcievkovy basak...nevidim dovod pouzivat na zmostikovany zosik dvojcievkace. Ked uz tak klasicku 4Ohm jednocievku. Tieto GZ sa k MacAudiu vykonovo celkom hodia....mno ale zvukovo, ehm teda ak tvoj kamarat uprednostnuje hucanie a brrrrm:)
chtěl jsem se zeptat jestli se hodí ta Beyma do bassreflexu, ale už se mi podařilo najít parametry.. tak kdyby se někdo chtěl taky mrknout
[ Link ]
to hodí, ale nemáš na to zesilovač...
tady ho vidíš třeba v naší předváděčce
[ Link ]
Peto a nejake postrehy ????? rad si poslechnu , jak si spokojen se zvukem :o)Hihihi , protože do nej asi pujdu . Opus vs Beyma ? jak to spolu zní?
no, to muzes posoudit sám - zda se pojedeš podívat na Křivonosku, tak se přihlaš... :-)
Zní to velice dobře
Boužel Křivonoska tenhle rok ne.... :-(
Skoda no ,ale az bude cesta kolem,tak se zastavim na poslech:)