Navštíveno 4576x

Tak jsem dobojoval a letos na Relaxu k vidění byl náš VW Golf II MTX Rat Style.. :-)
Šlo nám hlavně o to, postavit motivem naprosto odlišné auto, jak staví všichni.. Zvukově mohou posoudit ti, co v něm seděli a poslouchali a poslouchali a poslouchali.. :-)
No a nyní pár fotek z průběhu a pak komplet..

a na závěr jedna fotka, co mě chybí z vlastního foťáku.. :-)

tak to je riadny golf...vyzera ako storocny:-)
viděl sem , slyšel sem... RATík mooc povedený, hlavně exterier, moc se mi líbil, jelikož s RATem začínám taky ;-)

07.07.2010, 22:28 |
dj-si též sem viděl a slyšel :D parádni RAT, dobrá práce :)
tenhle RAT nemá designově konkurenci v ČR
tady dávám své hodnocení :-)))
Exterier:
90% (10% nedám protože je škoda, že ta rez je zalakovaná)
Intereier:
75% vše krásně ladí k zevnějšku (25% nedám, protože mi tam moc neseděj ty sklopné sedačky)
Kola:
100% super výběr....tušim že to jsou Rota
Hudba/Zástavba:
100%....zpracování a celkovej nápad...
Hudba/Zvuk
100%...hraje to hoooodně nízko a co předváděj kompa za necelé 3 tisíce MTX Audio T6S652 sem fakt nečekal (vyvážené středy s vejškama, rázné kicky a hodnotné basy)
Co budu hodně vychvalovat tak jsou zesilovače od MTX TH1500D a TH904...protože aby něco hrálo a vydrželo hrát na 1/2 až 3/4 výkonu 2 dny nonstop při takovém vedru ....ty zesiky maj u mě velké + a uvažuju o upgradu
....opět super práce Reviláků a bezkonkurenční ozvučení od MTX
jen tak dál :-)

08.07.2010, 12:10 |
TROY škoda je těch sedaček ;) jinak pěknej democar
Vydel jsem a slyšel a i me to zaujalo a to hlavně dotažené zpracování. Velmi pěkné takže pochvala :-))
mě se taky moc líbí, doufám, že někde uvidím naživo

08.07.2010, 22:13 |
Ravo Roverovi se to muselo líbit, má k dřevu blízko ;-)
jinak za mě taky palec nahoru, i když RAT není můj šálek kávy...

08.07.2010, 22:42 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2010-07-08 22:48:38
uvidíme, kam se s ním podívám. Každopádně bych chtěl na Křivku a 100% bude na Relaxu na Konopáči.
Jinak díky za pozitivní reakce.
no ty woe, hlavně harampádí na střechu ...