Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rychlá pomoc- nutné

o Navštíveno 2857x o
o 18.07.2010, 08:01 | kasko
Včera do noci jsem zapojoval hudbu v OII a mám následující problémy
Vše bylo vypnuto a ráno je baterka KO. Může to být tím, že se musí přepojit trvalé a spínané napájení?

Dál mám rádio, zesík v kufru. Přes zesík budu hrát přední repro a sub. Vše je zapojeno, ale nehraje to, jenom to jakoby píská, hučí, vrčí,...
Repro zapojeno OK, zesík taky.
Signály jsou tahány na jedné straně, kde je taháno i napájení od baterky (měl jsem to tak dříve a v poho)
Kostra je v kufru.
V čem může být problém? Když to zapojím, tak to lupe, praská a hučí?

Díky moc

o 18.07.2010, 09:40 | endru.ondra
Dej signáli a napájení zlášt znova projed kostru všechno pořádně dotáhni očisti na plech, a jak máš kostřenou baterku, skus přikostřit
o 18.07.2010, 12:59 | kasko
baterka je ukostřena dobře. Signál tohle nemůže dělat, zdá se mi to moc. Zkusím ještě projít kostru a uvidíme, ale to by mělo být OK. Kostra by dělal rušení, ale tohle nehraje...
o 18.07.2010, 13:13 | Fiaro
budeš se divit, měl jsem stejnej problém, a dělali mi to signály, jestli máš na rádiu dva výtupy na zes tak to zkus přepojit a uvidíš.
o 18.07.2010, 14:22 | Aligátor
projdi si pořádně napájení a taky jestli nemáš někde cvaklý signály alenejlepší je to vidět takto se to těžce určuje :-(
o 18.07.2010, 14:43 | endru.ondra
proc se ti zda moc tahnout signali jinou stranou než napájení? co když to dělá právě tohle
o 18.07.2010, 14:44 | kasko
Fiaro:
přepojit jsem to zkoušel, nereaguje.
Jediný co mě teda napadá, jsou signály :(
Když to zapojím, tak to jenom hučí. Jak se chytnu koncovky (cinche), tak v tom lupe. Jestli to budou signály, tak super. Ta nejhorší práce :(
o 18.07.2010, 14:46 | kasko
předešlé auto bylo v poho. Pokud jsou napokaču signály, tak mám zase o práci postaráno
o 18.07.2010, 15:01 | Aligátor
no jednoduše natáhni jiné signály jen tak přes auto a budeš vědět hned na čem jsi
o 18.07.2010, 15:55 | kasko
Aligátor: nic jiného asi nezbude. Jen musím nejdřív nějaké koupit.
o 18.07.2010, 20:56 | DemonBob
Zkus vyndat cinche ze zesíku a pust radio když ti to bude dále hučet tak to nejsou cinche
když nic jsou to cinche
o 19.07.2010, 01:34 | DawsonX
joo dělat něco přes noc narýýchlo je nahouby, člověk jsi myslí že už to má v rukách a ono se najde blbůstka která mu to zhatí jako je třeba skříplý kabel či dokonce šroubkem přešroubovaný u kraje k kastli auta... typuji že je to tím... jinak mrkni taky jestli zes se hazí do protecu... jinak pro příště vím že je to dvakrát víc práce ale pokud chceš hudbu zlepšit bez nežádoucích ruchů a nemáš signály stíněné tak dobře jak ty předražené tak to táhni jinudy než napájení...
o 19.07.2010, 07:05 | kasko
takže hlavní problém byl v rádiu. S Mirou jsem ho kuchli, resp. on ho kuchnul, já se jenom díval :) a našli problémek.
Již to píská jenom trošku, ale to zkusím vyřešit výměnou signálů a natažením druhou stranou.
Zkusím je natáhnout přes sedadla a když to bude tím, tak je to jasné.
Jak píše DemonBob, když vytáhnu cinche, tak to nedělá, když je dám, tak to píská. Tak půjdu po signálech. Pak bude na řadě kostra u rádia, a pod.

Díky za rady
o 20.07.2010, 06:40 | kasko
takže na 90% jsou to signály.
Pokud je odpojím od rádia, tak to nepíská.
A píská to s otáčkami motoru, resp. jak fouká turbo, tak to píská.
Dnes koupím signály a uvidíme :)
o 20.07.2010, 07:10 | ruffrider
když to píská podle otáček tak ti tam leze bordel z altíku ne?
o 20.07.2010, 14:40 | DemonBob
tos měl napsat dřív že ti to píská podle otáček můžou to být signaly a nemusí zkus dát jiné ukostři radio a zesík
když nemáš nastartováno tak to nepíská co?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3297 sekund.