Navštíveno 3042x

Vcera jsem se koukal na Terminator Salvation na BluRay a protoze nebyla doma manzelka tak jsem si to trochu osolil ;-)
Vsechno perfekt nez nevyhodily Skynet do vzduchu :-D
Pak najednou prestal basak basovat :-(
Tak jsem se kouknul co se stalo......
kur*a nejdou me nahravat fotky :-(
mi je posly a ja je sem hodim :D
Bodejť by nepřestal basovat, takovej mrňous nemůže skynet vyhodit do vzduchu :o)))
V čem spočíval dotaz Martine?
Tak pokracovani, uz nam jede server zase ;-)
Zesak je take ok

Tak jsem se kouknul na woofer....

A hned me to bylo jasne ;-)

tak jsem to opravil...

nebylo tam tesneni, tak jsem tam pridal na woofru

Tak a ted k hlavni otazce, tlumit ci netlumit bednu????

Hezký příběh :) Když opomenu, že je to Jamo - dle mého názoru žádnej háj end - tak bych to i tak, pokud máš rouna na rozdávání, vytlumit zkusil. Ne že bych očekával nějaký výsledky, ale rád si hraju, pokud i ty, tak hurá do toho :)
Jako Milhauzz. Alespoň víme proč woofery od Jamo duní jak prase a nehrajou. :-)

21.07.2010, 10:43 |
Augi Millhauzz: Nevím, co chápeš jako "hájent" :-) ale zas takovej šunt to není... A moje nový Jamo E8 vypadá vevnitř trochu "mohutněji", ale vesměs podobně... :-)
no hi end o neni to je me jasne
a ze duni to je pravda ale umi i hrat zalezi ale jak nastavis propust ;-)
prave proto se ptam jestli tlumit ;-)

21.07.2010, 11:38 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-07-21 11:47:18
Augi: Když bych to měl přirovnat k tomu co znáte, tak tohle je v komácím hifi asi tak něco jako Sinus live 16i v komponentních reproduktorech. High end jak sám uznáš leží úplně jinde než Sinus live za 1500,-
Kleenex: Ano pokud mu stáhneš propust jen na nejhlubší basy do cca. 60Hz, tak to jde relativně poslouchat, ale i tak nic moc díky reproduktoru do podlahy a ne přímo... Vytlumit, to je o laboraci, jestli máš doma molitan a rouno, tak můžeš zkusit testovat.

21.07.2010, 12:17 |
Augi Tuner#2: Já jen řekl, že to není šunka ;-) BTW moje Jamo ale hraje celkem pěkně.
Kleneex: Zkoušel jsem tlumit 50% objemu a dostalo se mi zajímavého výsledku - zkus to taky.
jj zkusim mam tlumeni doma ruzne ;-)
ja jsem prave takovou bednu hledal aby me to nerozkopaly deti a jejich kamaradi :-D
u nas DOMA je haj end bez predmetu!!! Mozna za par let az budou vetsi ;-)
Radsi mam haj end v aute ;-)
Co já vim, tak BR bedny by se měly tlumit spíše po stěnách ozvučnice, zatimco uzavřený bedny by se měly tlumit v oběmu. Věřim, že 5cm rouna po stěnách týhle příšery musí zvuk znatelně vylepšit.