Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada v sestave superb 2

o Navštíveno 2758x o
o 20.07.2010, 15:30 | rici
tak kluci budu davat hlavni jednotku jvc kw-avx 830e-2din a ted mam dilema.prvni verze-predni kompa morel tempo 6 na zesiku rockford.fosgate 2krat 120watt,radne vytlumit dvere a zadni focal 165 v1 polyglas jen na radiu a casem ozvucnice na sub do boku kufru.Nebo verze dve-predni nejake 20 cm dobre basove kompa na nejakem zesiku a zadni morel tempo 6 na tom rockford.fosgate bez sub v bocnici kufru.Jedna se mi o kvalitu poslechu a hodne basu,plny zvuk a ani ne hlasity poslech a co nejvice prostoru v aute.Diky za rady

o 20.07.2010, 17:02 | wattman
Líbí se mi varianta dvě. Titerná zavřenka v boku kufru u toho Superba bude mizerná a ty focaly na rádio se mi nezdají.
I ten Milhauzz už brzy pochopí, jak důležitá je otevřená ozvučnice u sedanu - zavřená někde v kufru... :-)
Apropo má taky Superba - ale v koncernu se nevyznám, takže nevím zda I nebo II
o 20.07.2010, 17:46 | rici
to mas pravdu,v jednicce to problem byl.Nicmene dvojka uz neni uzavrena a s Milhauzzem jsem si uz psal.Ale take bych radeji variantu 2,jen se rozhodnout pro spravne 20 cm kompa.V extrem audiu mam nabidku macrom,ale nic moc mi to nerika..a to mi morely vlastne taky nic nerikaly..))))tak jake financne dostupne s hutnym a hlubokym spodkem?
o 20.07.2010, 17:53 | hifim@ni@k
Pokud budou s hutným a hlubokým spodkem a kvalitní, tak budou potřebovat celkem dost nakrmit.

U 20cm středobasů už může nastat problém se sladěním s výškou. Záleží jak to bude dělené, ale ta 20tka bude od určitého dělení směrovat. Budeš mít potom sice basy, ale v důležitějším pásmu problém.
o 20.07.2010, 18:07 | rici
a jake bys doporucil a k tomu dostacujici vykon?ja to risknu
o 20.07.2010, 18:47 | hifim@ni@k
Vhodné středobasy ti určitě někdo doporučí. Na to si netroufám. Moje osobní volba pokud jde o basy / kickbasy asi něco od AD. V bazaru se objevily Vipera a MM6. Potřebovali by dobře upravené dveře a dobrý zesilovač. A jsou to tedy 160mm.
o 20.07.2010, 22:46 | 323Marty
Já třeba přemejšlel o řešení, že by ve dveřích byly klasický kompa 6,5" nebo 5" + tohle...
[ Link ]
Pokud bys měl aktivní 3.p výhybku v rádiu, tak by nastavování neměl bejt takovej problém a na SQ by to bylo parádní, bez nutnosti wooferu v kufru.
o 20.07.2010, 23:02 | wattman
jako hifimaniak - chtělo by to třípásmo...
Takže dvojka superb je to s tím "univ" kufrem? :-)
o 21.07.2010, 09:56 | Milhauzz
wattman - já mám 1čkovýho Supa, na 2kovýho se svým platem hnedka tak mít nebudu :)
o 24.07.2010, 22:33 | noclue
do standardnych g5 dveri vyrobili pani od AudioDevelopment model W800neo... 20cm woofer par novych okolo 400E
mam ako frontsub ide nizsie ako MM6 aj ako Vipera6-tie uz su predane.

stredy k tomu AD M35 alebo MM4 a vyska bud MM1 alebo radsej Picollo.
krmit odporucam poctivymi 150W
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3096 sekund.