Navštíveno 2624x

Dobry den,chtel bych prosim pomoc pri vyberu komponentu do Octavia combi..
Zakaznik posloucha prevazne rock,az hard rock a metal..
Do prednich dveri si vybral Morel Tempo 6,ja jeste zvazuji nad Rainbow SAX 265.20,co myslite?
Co se tyce subwooferu a zesilovace,tak trochu tapam..
Urcite by to mel byt 4 kanal,aby napajel predni kompa,plus ten subwoofer..
Co se tyce subwooferu,premysll jsem nad RAINBOW TORNADO 10" NG a doplneny zesilovacem RAINBOW IPAUL 4.300..
Co myslite?
Budu vdecen za kazdou radu,ci navrh..
Predem dekuji..Michal

25.07.2010, 21:55 |
tibor cavko. Neviem no skúsim aspoň môj názor. Tempo 6ky by som ja osobne už nedával čo ja viem už predsa kopec ľudí má morel a tempo 6 sa už všade nejako veľa predáva..tie rainbow sú v poho, ale na metal nerozmýšľal si na Rockford Fosgate P162S? cenovo je to porovnateľne a myslím že lepšie na tento štýl. Wofer k tomu zo série Punch. Zosik PG, al. firemné od RF :) tak to by bolo podľa môjho gusta ;)
cawes no ja by som to zase isiel na tvojom mieste znackou DLS: kompa by som dal MS6A
[ Link ] zosik by bol RA 40
[ Link ] woofer by bol KW 10
[ Link ] no ale asi to je cenovo vysie ako ratate...a nezabudni hlavne vytlmit a uzavret dvere a repro osadit do medzikruzia z MDF...
ale tie morel su vraj fakt dobre....
Morely by měli být dost dobré (ale moc silné na toho tvého iPaula), toho iPaula totiž mám, mám na něm pověšeny zatím SLX 265 Deluxe, ale výšky jsou trošku ostřejší a stejné jsou i u SAXů, ale budu osazovat SLC které mají větší a méně ostré výšky. Ale pověsit na toho iPaula na zbylé 2 kanály v můstku ten woofer, nevím jestli to nebude chyba, má to jen 270W v můstku na 4Ohm.
Ale raději to prober s těmi, které měli možnosti takové kombinace zkoušet... (z mé stránky bych volil spíše Rainy na rock + metal, také to mám na tento styl hudby)
diky,beru kazdy nazor..urcite jeste pohledam dalsi komponenty,u tehle to nemusi zustat..

26.07.2010, 17:13 |
Ravo | Upraveno: 2010-07-26 17:22:46
já konkréntně mám v Octě kompa Kicx GFQ 16ky a SW je Beta TEN v uzavřence. Zes zatím finální nemám, SW zatím poháním zmůstkovaným Audisonem (malá potvůrka myslím 2x50 RMS, nejsem si jistej, ale nezdá se ;-).
Kompa hrají přímo na rádio Alpine CDE-9881Ri. Hraje to už teď moc dobře a jak nasadím nějáký slušný 4kanál, tak bude ještě líp.
Podmínka jsou však ale vytlumené dveře, bez vytlumení nemá smysl laborovat jaký kompa... já mám tlumeno sendvičem STP+Splen, vibraflex ale udělá taky dobrou práci (v poměru k ceně)