Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problém s rádiem

o Navštíveno 4663x o
o 25.07.2010, 19:50 | cernohousmartin
ahoj všem.dnes jsem v klidu poslouchal hudbu z cd(potichu) a z ničeho nic rádio přestalo hrát,normálně přehrávalo,ale žádný zvuk a když sem chtěl zesílit hlasitost tak mě na dispej napsalo AMP_GRD.Zkusil sem ho vypnout,resetovat a připojit.Pořád to samé.Tak sem ho nechal chvíli odpojené a zkusil znova a už hrálo.Takže se chci zeptat co se mohlo stát.Jedná se o rádio značky CLARION DXZ389RGUSB.

o 25.07.2010, 21:32 | cernohousmartin
takže rádio zas začlo haprovat,tak sem zkusil připojit staré co sem měl doma,to hrálo,po chvíli to dělalo to samé,prostě nehráli repra.Ale vypozoroval sem že když vemu ISO konektor reproduktorů a lehce se snim dotknu konektorů u radia tak to začne hrát,ale musím ten ISO lehce nahnout,aby se všechny piny v něm nedotkly v rádiu najednou,takže jakoby třeba jednou stranou.Dělá to u obou rádií.Myslíte že je to tím ISO konektorem?Jinak se moc omlouvám za mé vyjádření.Předem děkuji za rady.
o 25.07.2010, 21:57 | Darker
Mno, tohle bych rekl, ze by mohlo delat ukostreni - GRD = Ground, takze si zkontroluj jestli to mas dobre ukostreny :)
o 25.07.2010, 22:02 | cernohousmartin
kdyby to bylo špatně ukostřený tak by to nešlo ani zapnout ne???nebo myslíš že by rádio normálně fakčilo???jo ještě musím říct že subáč normálně hraje...
o 25.07.2010, 22:10 | Darker
Zkus to a uvidis, kdyztak to ukostri jinam, taky sem s tim mel problem :)
o 25.07.2010, 22:11 | cernohousmartin
dobrá zítra to zkusím...jen je divný že z ničeho nic...
o 25.07.2010, 22:43 | Honza89
minulej tejden jsem mel stejnej problem. Hrabal jsem se ve dverich a nejak ledabile jsem to smontoval a pak si jenom tak jedu, posloucham a pri stahovni okna to prestalo hrat. Tak jsem na to koukal a sjizdejici okno mi vytrhlo kabel z repraku. Po znovupripojeni praveho repra vse funguje jak ma. Radio Clarion cz109
o 25.07.2010, 22:45 | Honza89
jen doplnim, ze se zobrazovala stejna hlaska "AMP_GRD"
o 25.07.2010, 22:47 | cernohousmartin
zajímavé.zkusím to omrknout...
o 25.07.2010, 22:49 | cernohousmartin
nejde mě ale do hlavy že když odpojíš jednen reprák tak to nebude hrát...
o 25.07.2010, 22:51 | Honza89
bejt tebou, tak zkusim vypojit reproduktory jeden po druhym primo z iso konektoru a az zjistis bez kteryho to hraje, tak hledej prezvejkanej/zkratovanej/vypojenej kabel
o 25.07.2010, 22:53 | Honza89
s odpojenym reproduktorem to hrat bude. Mne to nehralo protoze jsem mel pravej predni kabel zkratovanej
o 26.07.2010, 07:05 | Pavel 528
presne tak,muze se ti nektery z dratu co vedou k repro nekde zkratovavat na kostru a pak se koncak vypne....
no a nebo spatna kostra na napajeni radia...
o 26.07.2010, 15:41 | cernohousmartin
problém je vyřešen.Zkusil sem projít repro jak radil Honza89,začal sem pravým předním a ejhle,já se trefil hned napoprvý...minus kabel byl odizolovaný,takže to skratoval...takže dik moc všem za rady,hlavně Honzovi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3729 sekund.