Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro rada

o Navštíveno 3157x o
o 25.07.2010, 22:11 | bobmasitr
Ahoj,

vím že je zde spoustu lidí co má zkušenosti se spoustu repro atd. a tak se zeptám.Preferuji značku Magnat i když se to nemusí úplně zdát.Ale prosil bych, poslední dobou jsem přestal poslouchat všemožný disko atd. kde je hodně basů a auto se třepe.Teď si potrpím na origo CD kvalitní hudby.Teď jsem třeba zaposlouchal do Anastacia.Moje složení repro předek Magnat Stratos 165 kompa, zadek boky pouze vejškáče Magnat Stratos a zadní Plato Magnat Power plus 203.203 hrajou pěkně ale chtěl bych je nahradit ještě nějakým výkonějším modelem.Rád bych si vychutnal pěkné vejšky a přivelkých hlasitostech.Tyhle repro maj pouze 80W a zesilovač 90W na kanál a tak je mám skoro na min.I tak hrajou pěkně, ale nechci je poničit. Proto prosím jestli někdo nemáte zkušenosti s nějkými opravdu výkonými 200mm repro nejlépe od Magnatu.

Díky

o 25.07.2010, 23:08 | jajo.bb
cawes ale magnat nevyraba uz 20cm repro....ale mal som moznost si vypocut teraz na zraze predvazacku od magnatu co ma kompa [ Link ] co boli v prednych dverach jeden par a druhy par bol v zadnych bocniciach kedze to bolo trojdverove auto a zvuk bol velmi dobry,za tie peniaze co stoja palec hore!
o 25.07.2010, 23:20 | bobmasitr | Upraveno: 2010-07-25 23:28:38
auto mám 3dveřové.No jediné co se dá sehnat je Dark power 203, který mám taky v MDF platě.
o 25.07.2010, 23:25 | jajo.bb
nechces radsej iba mat predu kompa a vzadu woofer?
o 25.07.2010, 23:29 | bobmasitr
Předek magnat Stratos 216 120W rms,zadek bočnice vejškáče od Stratosu,Plato magnat Power plus 203,a kufr Magnat Subtech 230 což je dvojitej box.na to monoblok a na repro 4kanál.Nevím už jsem si zvyk a dal bych zas něco jinýho
o 25.07.2010, 23:36 | jajo.bb
ale vies ako sa hovori zivot je zmena ja by som to riskol ze kedze mas trojdverak takdo dvery by som dal dva pary komponentov napojene na 4kanal a vzadu by som nechal dva woofre natom monobloku....
o 25.07.2010, 23:38 | bobmasitr
Ty předky dělaj rambajs dost,dal jsem tam MDF kroužky, už jsem i z části vytlumil dveře,ale ne komplet.Ale jelikož si rád pouštím audio i na zahradě nebo někde jinde tak otevírám dveře a prostě chci rambajs ale ne plnej basůů
o 26.07.2010, 08:05 | Dexter
on i ten Subtech 230 neni na nějakou kvalitu moc vhodnej, co zkusit uzavřenku/BR?
o 26.07.2010, 08:17 | bobmasitr
Nejlepší volba to určo není, ale zas tak hrozný to není, já jsem s ním spokojen.Ale teď mi jde spíš o střední pásmo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3069 sekund.