Navštíveno 3157x

Ahoj,
vím že je zde spoustu lidí co má zkušenosti se spoustu repro atd. a tak se zeptám.Preferuji značku Magnat i když se to nemusí úplně zdát.Ale prosil bych, poslední dobou jsem přestal poslouchat všemožný disko atd. kde je hodně basů a auto se třepe.Teď si potrpím na origo CD kvalitní hudby.Teď jsem třeba zaposlouchal do Anastacia.Moje složení repro předek Magnat Stratos 165 kompa, zadek boky pouze vejškáče Magnat Stratos a zadní Plato Magnat Power plus 203.203 hrajou pěkně ale chtěl bych je nahradit ještě nějakým výkonějším modelem.Rád bych si vychutnal pěkné vejšky a přivelkých hlasitostech.Tyhle repro maj pouze 80W a zesilovač 90W na kanál a tak je mám skoro na min.I tak hrajou pěkně, ale nechci je poničit. Proto prosím jestli někdo nemáte zkušenosti s nějkými opravdu výkonými 200mm repro nejlépe od Magnatu.
Díky
cawes ale magnat nevyraba uz 20cm repro....ale mal som moznost si vypocut teraz na zraze predvazacku od magnatu co ma kompa
[ Link ] co boli v prednych dverach jeden par a druhy par bol v zadnych bocniciach kedze to bolo trojdverove auto a zvuk bol velmi dobry,za tie peniaze co stoja palec hore!

25.07.2010, 23:20 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-07-25 23:28:38
auto mám 3dveřové.No jediné co se dá sehnat je Dark power 203, který mám taky v MDF platě.
nechces radsej iba mat predu kompa a vzadu woofer?
Předek magnat Stratos 216 120W rms,zadek bočnice vejškáče od Stratosu,Plato magnat Power plus 203,a kufr Magnat Subtech 230 což je dvojitej box.na to monoblok a na repro 4kanál.Nevím už jsem si zvyk a dal bych zas něco jinýho
ale vies ako sa hovori zivot je zmena ja by som to riskol ze kedze mas trojdverak takdo dvery by som dal dva pary komponentov napojene na 4kanal a vzadu by som nechal dva woofre natom monobloku....
Ty předky dělaj rambajs dost,dal jsem tam MDF kroužky, už jsem i z části vytlumil dveře,ale ne komplet.Ale jelikož si rád pouštím audio i na zahradě nebo někde jinde tak otevírám dveře a prostě chci rambajs ale ne plnej basůů
on i ten Subtech 230 neni na nějakou kvalitu moc vhodnej, co zkusit uzavřenku/BR?
Nejlepší volba to určo není, ale zas tak hrozný to není, já jsem s ním spokojen.Ale teď mi jde spíš o střední pásmo.