Navštíveno 2670x

28.07.2010, 10:29 |
barny1991 | Upraveno: 2010-07-28 10:38:44
Zdravím, robím si sve prve autohifi v mem prvním aute. takže mám komponenty hertz dsk 165 (80rms) ve vytlumenych dverích vnutnorny plech vibraflex 4mm samozrejme repro v mdf víška 42mm,vonkajši plech uzavrety dinamat extreme. zadní plato ovaly JBL GT5-963. To všechno je napojené na zosilovač Mac audio mpx 4500
[ Link ] Co ríkate na mou prvou zostavu? a este chcem poradit s vyberom woofera ktory pripojím do mostíka ku komponentom na zosik. cakam na konkretne linky pls taky ktory zo zosikom zahra na 100procent. diky za odpovede.
MPX je pouze základní řada. Reálný výkon v můstku bude kolem 200W RMS. Sub na takový malý výkon se bude hledat špatně. Hlavně DF bude hodně nízký. I monoblok Fearless měl mizerný DF a to je vyšší řada.
Hlavně to vše nezapojíš na 4 kanál. Zkusil bych prodat ovály a MPX a sehnat třeba Mac Audio Z4200 apod. Tato starší řada je dost povedená.
No je mi to jasne, ale zosilovač neprodam tak ho napojim na komponenty a do mostiku sub a ovaly ostanu na radio, co napriklad tento sub
[ Link ] alebo tento
[ Link ] co vy nato? ktery je lepši k mojmu zosiku.
to je jedno, stejně to nebude nic moc. Teda na zdejší poměry, jinak v této ceně toho moc nevymyslíš.
ja nepotrebujem mega silné tlaky ide mi aby bol bass dost vyrazny v aute a ci je ma pocut na 100metrov to mi je jedno takze tych 200rms snad nieco zahra ne? alebo radsej dokupit casom monoblok. a potom lepši subak. Este jedna otazka ked mam na zosiku dve poistky 2x25A tak do poistkoveho puzdra pri baterke ma byt aka poistka mam tam 80A nevadi to ničomu?
bejt tebou, tak zatim necham na zesilovaci komponenty a ovaly, ktery ti trochu ty "basy" pridaj a radsi bych setril na nejaky starsi sub se zesikem. Za tyhle levny novy veci snad nema cenu vyhazovat penize.
Pojistka na kabelu jistí kabel. Její velikost se proto odvíjí od průřezu kabelu.
ok dakujem za všetky rady, mam doma este aktivni tubu da sa prepojit s mojim zosikem? napajanie by slo hlavny kabel 20mm ako mam a s rozvodoveho bloku napajacie kable do aktivneho sub. a cinche s subu sa napoja na zosik a malo by to hrat ? nemam šajnu dik za odpoved. sry ak su to blbosti co sa pytam.
no hrat by to melo, ted jde o to jak:) pokud mas na zesilovaci vystup na cinch, tak to jde, ale toto reseni rozhodne neni ideal. Lepsi je urcite natahnout rca primo z radia, stejne tak s napajenim.
jenomze na radiu mam iba jeden rca vystup a ten je na zosiku preto to chcem riesit inak, je mi jasne ze inak by to bolo tam takze pojde to aj cez zosik?