Navštíveno 3546x

31.07.2010, 23:38 |
noclue | Upraveno: 2010-07-31 23:47:41
Ahojte,
moze mi pls. niekto poslat pdfko s oficialne odporucanymi ozvucnicami pre Morely, je tam Supremo aj Elate
martin.vazan <eeeeet> gmail <bodka> com
dakujem
Tobě to nejde stáhnout z jejich webu?
Pokud se dívám dobře, Supremo je tam určitě...
ty myslis tie v manuale k Supremam, viem, len ja potrebujem Elate...
jedna sa o pdf-ko LEN s doporucenymi ozvucnicami pre vsetky woofre... to na www co ja viem nikdy verejne nebolo...
Martine, je to to, co hledas?
[ Link ] na Ultima to mam kdyztak separatne
Milan, diky!!!!
presne to som hladal.
V Mondeu maly downgrade, bude len 3W Picollo+MM4+Elate v BR bez subu.
v pohode, neni zac :-)
zpet k Elatum... jeste ted si pamatuju Misu Jacksona jak jsme tenkrat poslouchali u Tebe, uplynulo hodne vody :-)
děkuji taktéž, asi zkusím 5" Elate v BR :D
Martin: tak dufam ze si spokojny s nakupom a zelam prijemne pocuvanie na dlhu dobu:)
Milan: uz tretie Morely :-)
Supa: diky, vsetko ok.
jeste by me zajimalo jak by zahraly Elaty Limited Edition:
[ Link ] i vyskace maji velikost MT23, ale zvukove by mely byt spise na urovni Supremo Piccolo (to mam od obchodaka Morelu, sam jsem je jeste neslysel)
Milan :-)
fyziku neoseres, ja na kalotove stredy s FS okolo 300Hz uz neverim :-)
Tak, prva faza hotova.
Diky a poklona Siggimu za vypocet na 9L, tu je to v dreve s prepocitanym 50mm portom
Chcel som to spravit uz pred 2 rokmi, ale nejak chybalo odhodlanie...

a teraz otazka:
kam port na 1 alebo na 2? preco?
mne to vychadza na 2, aby bol co najdalej od menica...
port bude 90° zahnuty, konce rovne, tak radsej priemer 50mm.

Martin port urcite na poziciu 1. ak bude zahnuty smerom k 2. Bude tam urcite menej turbulentne prudenie, ako keby port zacinal v ozvucnici v blizkosti zadnej strany menica.

24.08.2010, 12:36 |
Leke Jak dlouhy bude ten 50mm port? ;-)
Tak tohle se mi moc líbí. Takovou jsem měl původně představu. Ale Hybridy se na to moc nehodí. Pokud bych časem pořídil Elaty, tak to zkusím také. Nejsem moc vysazený na basy, takže by to pro mně mohlo být konečné řešení ( tedy 3p bez subu ). Rád bych to poslechl.
Gregi: port nebude dlhy, takze vyustenie bude blizsie k menicu pri pozicii 1, aj ked bude smerom od menica.
Pri pozicii 1 bude zdroj zvuku blizsie k sebe, port bude fukat do volneho priestoru (pri pozicii 2 rovno do sedadla ) preto si slubujem menej problemov s fazou a spol
leke: cca 150mm

26.08.2010, 12:19 |
Leke Tim padem hlasuju pro pozici 2.