Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > lepsi zacatek do bmw e46 coupe

o Navštíveno 2716x o
o 02.08.2010, 22:28 | netso
zdravim vas,

Tak premejslim nad porizenim lepsi hudby do auta. I kdyz v soucastne chvili je v aute pouhej zaklad, sem zhickany posluchac hifi.

Nechci investovat na zacatek moc penez, ktere nemam proto si myslim ze podstatne pro mne bude auto kompletne vytlmit, nataht kabely, ktere uz nikdy menit nebudu a osadit to jenom kompama a zosikem.

Co povite na kombinaci DLS MS6A, aneb Morel Tempo6 + DLS A3? Muze to hrat samo o sobe a nestracet basovou zlozku? Diki za kazdy postrech.

Jak by ste vytlmili auto tak aby ste se k tomu uz nikdy nemuseli vracet.

o 03.08.2010, 10:02 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
coupe ma repro povesene na tapecaku, za reprem je plech dveri a za nim stahovacka

nekolik coupe jsme jiz delali, musis predelat usazeni repro na dvere, jsi trochu omezen monztazni hloubkou a pak zalezi jak moc jsi ochotny to upravit a predelat

aby to melo smysl tak prekryt pevne vsechny otvory ve dverich

koukni do galerky eXtrem-audio
[ Link ]
o 03.08.2010, 20:58 | Midnite
zkusil jsem oboje komponenty a hrají krásně, ale existuje i dle mho ucha lepší alternativa za skoro polovinu.
o 03.08.2010, 21:50 | 1morok
ja to práve riešim, ale robím uzavreté ozvučnice pre audiosystem hx phase. asi 12L by malo vydať do každých dverí. plus minimálne tlmenie
inak, mám na predaj komplet harman/kardon so všetkými reprákmi,subom, zosikom a káblami ak by si mal záujem
o 03.08.2010, 22:12 | netso
Midnite: budem rad ak mi to prezradis.

1morok: fuh, extra ozvucnice, vela prace ktoru si neviem spravit sam a na firmu nemam prostriedky. ale urcite to bude rozdiel, v reprodukcii. diki za ponuku toho harmanu
o 06.08.2010, 22:45 | Midnite
jestli chceš a máš icq tak mi písni.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.