Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rca hifo

o Navštíveno 2795x o
o 04.08.2010, 18:03 | Jajinek | Upraveno: 2010-08-04 18:12:45
Měl bych dotaz jestli je možný když se rcačka dotknou navzájem z venkovní strany tak můžou nějak odpálit zes?
Děkuji

o 04.08.2010, 22:06 | Milhauzz
Jak to myslíš "z venkovní strany" ?
o 04.08.2010, 22:57 | Driver3
Myslím že měl namysli přímo že měl zaplej zes a RCA kabelem, který je podnapětím to hodil někam na kostru, neodbornou manipulací...
Já si myslím že se tak odpálit dá (že se tím nejspíše vyzkratuje), ale z praxe ti to neřeknu, jelikož se mi to nepovedlo a jsem za to rád :-)
To musí jiní kteří mají zkušenosti
o 04.08.2010, 23:03 | Milhauzz
A jo, po přelouskání mi to dává smysl. Jasně, žádnej terminál, ať už repro nebo signálovej by s kostrou auta neměl přijít do styku. Pak se dějou věci :)
o 05.08.2010, 11:21 | Jajinek
Asi sem to napsal nesrozumitelně,ale nevím jak jinak. Když píchneš rca do radia tak ty hifo rca maj dlouhý cinche a ty když se dotknou navzájem tak jestli můžou odpálit zes?
Větší ku.vy rca sem ještě neměl!!! Nejdřív soudruzi špatně odizolovaly spínací od signálů tak mě zhořel basák jak dostal ranu od eletriky a teď toto. Čekal sem od hifonicsu lepší a kvalitnější věci za ty prachy co to stojí!!!!
o 05.08.2010, 21:28 | MaxxT
pokud se dotknou ty kovovy konce o sebe, tak se nic nestane. Jestli spis nemas prisroubovanej zesik do plechu auta.
o 05.08.2010, 23:54 | Jajinek
právě,že nemám,je to k desce,tak pak nechápu proč nejede. Každopádně hifo rca rozhodně už nechcu ani vidět.
o 06.08.2010, 00:05 | MaxxT
[ Link ] tyhle mas s taky dlouhym kovovym koncem a jsou to hi-end signaly.

Pokud chces kratky konce, tak treba

[ Link ]
o 06.08.2010, 01:14 | Radeggast
Tyhle RCA jsem v ruce neměl, ale myslím, že kdyby se přepojovaly při vypnutým rádiu a alespoň část se přelepila izolačkou v případě, že by mohlo dojít k doteku, tak by vše bylo v pohodě...
o 06.08.2010, 01:50 | Jajinek
o.k. díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.