Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nefunkční zesilovač

o Navštíveno 2625x o
o 09.08.2010, 14:37 | Rony006
Zdravim, včera mi přinesl kamarád zesilovač ať se na něj podivám, že nefunguje. Otevřel jsem ho, abych se podival zda neni něco viditelně spálenýho. Nic sem neviděl. Tak ho zapojim ať vidim co to dělá, svítil normálně power, protect se nerozsvítil, po připojení repráku se z něj ozívalo jen hučení. Nevíte někdo co by mohlo bejt špatně? Díky za odpovědi.

o 10.08.2010, 08:30 | Pavel 528
no to je asi spis pro opravare ne?takto asi vic poradit nejde,pokud si s tim vic nevis sdam rady a nez neco jeste dojebat...

[ Link ]
o 10.08.2010, 10:22 | Milhauzz
Tak tak, pošli to Pavlovi. Já sem to taky jen tak otevřel, zjistil sem, že udělám velký kulový a už ho balil do krabice ... :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3277 sekund.