Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > řešení, sub mimo kufr?

o Navštíveno 2708x o
o 14.08.2010, 11:09 | dolph
Zdar. Potřeboval bych poradit jak vyřešit umístění subwooferu aniž bych ho musel dávat do kufru (musí být použitelný). Stačí něco malého, nechci nic extra. auto je felda takže všude je p**u místa. nějaký nápad?
thx

o 14.08.2010, 11:29 | Radeggast
[ Link ]
A najdi si příspěvek 09.07.2010, 12:15... :)
o 14.08.2010, 11:36 | Seat Power
a co treba jen kvalitni ovaly+zesilovac?Ve felicii to zabasuje hoodne dobre.
o 14.08.2010, 12:02 | Bladzej
Sice to neni sub, ale: co si vyhrát jenom s kompama. Bytelně vytlumit, případně jim vymyslet vlastní ozvučnici do dveří? Zesik pak dát třeba pod sedačku.
o 14.08.2010, 14:56 | dolph
Radeggast: to je sice fajn ale určitě pro mě ne e .. potřebuju zajistit i "pohodlí" spolujezdci .

Seat: nad ovalama jsem taky přemýšlel...a nechávám to si to jako požitelnou rezervu.

Bladzej: vytlumeno už je, kompa tam jsou 16cm magnat ultra, nejsou nejhorší ale půjdou ven a nahradim je něčím lepším-doorboard mam udělany utěsněný ale i přes to to není to pravé ořechové.
o 14.08.2010, 15:05 | mishan
dolph: magnaty?? hehe, dobrý vtip :-))) a určo je máš jen na rádio ne? :-)
pokud nechceš řešit místo pro sub, tak pro tebe asi jediná volba dát navíc kickbas do dveří a samozřejmě solidně nakrmit, jinak jedině něco placatého pod sedačku, s oválama to taky moc nevyhraješ, to pak jedině free Air do plata, ale toho zastánce nejsem
o 14.08.2010, 21:14 | el.barto
no a koukal si treba na neco takoveho
[ Link ]
mel sem moznost ho slyset,vejde se vetsinou pod kazdy sedadlo basy sou pekny,necekej nejakej mega tlak,ale v aute na takovou malou vecicku to bylo super,je aktivni a ma to i dalku
tady je info
[ Link ]
o 15.08.2010, 11:38 | Radeggast
Pokud má spolujezdec víc jak 170 cm, tak mu to nezavazí, pokud míň, tak se musí trošku "poodsednout" od opěrátka, jinak taky v pohodě...
Další možnost by byla před nohy spolujezdce na zem, ale tam by sis musel pohrát s uchycením, protože tam to nikde uchytit nejde... :)
Případně udělat u spolujezdce zvýšenou podlahu a do něj jak basák, tak zesík... :)
Další možnost by byla vytvoření ozvučnice v místě pro nohy zadních spolujezdců, ale ztratil bys místo pro pasažéra...
Nebo si vyhrát a dá to do dveří a udělat nějak pořádně ozvučnici...
Jiná možnost snad už není a nebo hodně laboratorovat... :)

P.S. Výše zmíněné připady jsou myšleny pro normální basák s normální dřevěnou ozvučnicí... :)

Kam chceš umístit zesík, když nechceš vrtat v kufru???
o 15.08.2010, 12:03 | dolph
mishane na tebe jsem čekal :))

el.barto: tohle se mi moc nezamlouvá ale pokud nevymyslím jiné řešení tak nad tím budu uvažovat :)

Radegggg: čoveče asi to udělám pod sedačku spolujezdce jak píšeš. seženu něco malého aby byla ozvučnice co nejmenší a nějak to pořeším..

a zes je v kufru v dvojté podlaze
o 15.08.2010, 20:40 | Radeggast
Už si nepamatuju tloušťku (myslím, že 0,8cm) desky a dostal jsem tam 8,5L, takže pohoda... Kdyžbys sehnal nějakej slim basák s nějakejma 6L, tak by to pro nohy bylo myslím ideál...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3232 sekund.