Navštíveno 2922x

Včera mi začal páskat subwoofer.Zvuky jsou při přidání plynu, či stahování el oken, nebo když se točí CD v radiu tak podle toho.Předtím to nikdy nedělal.Jen včera jsem ho vyndaval abych se dostal pod rezervu a opět zapojil Nevíte čím to je způsobeno?
ještě dodate.Po odpojení RCa kabelů to přestalo.Ale kabeláž je v pořádku, celou jsem jí prošel
Tak budeš mít někde skříplí RCA když si to vyndaval a nebo se tě uvolnila kostra
odrusovaci filtr do signalove cesty-ten mel by stacit
pohybuji se od 120do 600kc a je to tak asi nejrychlejsi,zapojis ho na vystup zesilovace(cinch) na radiu....
jinak jak pise nademnou a pricin muze byt i vic,takze kdyz to nepomuze tak dej zase vedet
Ještě se zeptám než to zase celé rozeberu.Má na to vliv třeba kdyby se cinch dotknul karoserie?Nebo z nějakých jiných káblů?
el.barto to neni dobre reseni nekdo si dela srandu.
Muze toho byt vic ale neco podobneho jsem taky zazil.Nakonec to bylo radio.
nemas nahodou radio pioneer ?
dobra dobra:-))
vliv to ma a dost velkej,staci kdyz mas cinche vedeny s napajenim,nebo se Ti mohl nekde cinch skripnout...
tak jednodussi a rychlejsi reseni zkus si pucit od nekoho jiny radio ae radsi 2muzes mit smulu a trefit taky spatny radio,jestli ti to bude delat porad,tak di po kabelech a pak dej zas vedet

17.08.2010, 09:01 |
Radeggast | Upraveno: 2010-08-17 09:14:41
Tady ty články jsou fakt úplně zbytečný, když je nikdo nepoužívá... :(
[ Link ] A vždycky vytahujte RCA nebo repro káble, když je vypnutý rádio... To stejný s přívodem, když je odpojená baterka... Náhoda je blbec...