Navštíveno 3015x

zdravím.vlastním Seat Toledo r.v. 2000 a chci se zeptat jaky byste mi poradili subwoofer do kufru aby s autem fakt "zahybal" něco aby to fakt hralo.už jsem par reproduktoru vyzkousel ale porad se mi zda ze to je o nicem.fakt je ten ze u tohodle vozidla je kufr uplne uzavreny.chci tam dat nejakou ozvucnici s repro.do plata urcite nic cpat nebudu.zesilovac mam dexon saw-1090 kterej ma 110wrms pri 4ohmech. takze si myslim ze urcite poohlizet po 4ohm repru..prosim poradte..nechci koupit dalsi repro za x penez a zjistit ze nehraje jak ma a potom ho prodat za polovicni cenu a prodelat na tom zase prachy.diky moc!cena max do 2-3tis.ozvucnici jsem schopny kvalitne postavit.
tak hlavne vymenit zesilovac,a subwoofer aby s autem zahybal a jeste ktomu v sedanu za tuhle cenovou relaci asi nesezenes,leda bazarovy kousek,mozna sonica.

16.08.2010, 19:23 |
mmozga | Upraveno: 2010-08-16 19:34:49
vyměnit zesak?duvod?myslim ze 110Wrms je dostacujici ne?bohate staci kdyz je zes zesilen tak na pulku a repro uz to nedava.bude treba lepsi 2kanal raveland 700W ? po jakem repru se pokukovat?diky moc.
nevim kolik sestav si slysel a co myslis pod pojmem ,,poradne zahybat s autem´´ale 110w rms staci na normalni poslech to ano ale spise v hatchbagu a to ze mas zesileno na pulku a repro uz to nedava je vtom ze zesilovac zkresluje a ma malou kontrolu nad menicem.Do sedanu se vetsinou voli silnejsi subwoofery aby se to prave dostalo pres kufr do kabiny a na ten raveland urcite rychle zapomen,pokukuj po znackach jako hifonics,crunch atd atd..je toho hodne

16.08.2010, 19:58 |
CRK zapomeň na dexon, raveland a podobné..
Zesik ti můžu nabídnou tenhle:
[ Link ] Je ve 100pro stavu a se zárukou, foto můžu udělat, cena 1300,-
Sub ti nabídne někdo tady, doporučuju s vyšší citlivostí. Možná bych o něčem věděl. V případě zájmu ti dám kontakt.

16.08.2010, 20:36 |
mcdodo | Upraveno: 2010-08-16 20:48:20
Dexon zahoď, a pokud máš všechno na rádiu, kup 4kanál kompa dopředu a do kufru sub. Pokud máš loketku, tak odklopit, ať jde něco do kabiny.

16.08.2010, 21:09 |
mmozga | Upraveno: 2010-08-16 21:19:28
to-Seat Power
co si myslis o tom co mi nabizi CRK?
jinak ted mam v aute tenhle sub :
[ Link ] v uzavrene 70l ozvucnici.hral by lepe kdyby se zapojil na lepsi zesik nebo je repro taky na prodani a koupit lepsi?nemam moc penez na rozhazovani :)
Na 15ku bude slabej. A jestli jsi krmil tenhle subík 110watty, což bych u Dexonu bral s rezervou, tak se divím, že jsi ho neuvařil.