Navštíveno 2815x

Ahoj všem.Mám na výběr mezi Pioneer DEH-P9800BT a Pioneer DEH-P77MP..Co je podle vás lepší?a sem spíš SPL jak SQ.díky moc

17.08.2010, 20:49 |
clown zvukove asi podobny, spis bych si nechal vyzkouset, zda jedno ci druhy nema odpoleny vystupy .. tak jak je to u Pio na dennim poradku .. 77MP bylo slusny SQ,mel jsem. 9800 az bylo o par let pozdeji, BT nevim jak na tom bude s novejma telefonama..
za mne 77, designova srdcovka .. i kdyz mozna spis uz KO optika .. preci jen je to stary
tak na SPL jen tvoje volba ktery Ti bude vic vyhovovat,protoze nastaveni na basy a sub.je tam v podstate stejny:-)akorat
9800 je novejsi a dava 5V na predzesilovac oproti tomu
77 dava 6,5V takze Ti vic vybudi zesik:-)
ale zalezi kolik unese zes.nekery sou jen do 5V:-)

17.08.2010, 21:34 |
clown el .. barto ... to je prece maximalni napeti, na to bych si nehral :o)))

17.08.2010, 21:45 |
cila nechcem aby si to bral v zlom ale mam P77 a hoc to znie cudne hrana tak cca 3 mesiace. Ako nova v krabici. Bola pripravena pre svoj design do Skody Felicie Cabrio rok 1962 ale asi tam dam nevyuzitu P88RS. Mozno by som sa dal presvedcit ze by som ju pustil ... Komplet prislusenstvo k tomu ... a propo po com dnes idu taketo raritky ked to nie je tajomstvo ?
jo to melo znamenat ze i na pulku ti bude davat vic a i vic zrat:-))
Ale procesor nemá ani jeden že?Chtěl jsem to zrovna využít a zapojit aktiv..
popřípadně ještě bych mohl mít DEH-P88RS-2 co vy na to ve srovnání s těma dvěma?já tam teda vidím jenom výhodu v aktivních výhybkách..