Navštíveno 3697x

17.08.2010, 06:52 |
alibaba | Upraveno: 2010-08-17 07:04:22
Postavil jsem si z MDF 20mm takový přenosný systém.....osazení - 4 x komponenty Hifonics Zeus 165mm,1x rádio Alpine s MP3,1x 4 kanál Ground Zero,pojistkové pouzdro,anténní zesilovač,anténa,tlumení a dost kabelů.Nejhorší bylo všechny ozvučnice od sebe oddělit a ještě do malého místa dostat zesík.No nakonec to váží asi tak 30 kg ,ale hraje to super....4x80 Watt RMS.

17.08.2010, 06:55 |
alibaba | Upraveno: 2010-08-17 07:05:40
A takhle to vypadá uvnitř,chlazení je v pohodě.

hele to je pěkný, do garáže, nebo někam na srazy super, jen bych tipnul, že to bude mít 40-50kg, 30kg se mi zdá celkem málo, ale i tak pěkný
Zajímavý nápad. Jen jsi měl dát středobasy k sobě a výšky nad ně, také co nejblíže. Potom by se měli chovat jako jeden měnič. Ale věřím tomu, že to přehraje každou " hifi " věž ze supermarketu.

17.08.2010, 09:38 |
Alííí Luxusní bedýnka do garáže na dlouhý zimní večery... :-) Ještě to mělo mít z boku držák na Morgana s colou. :-D
Jo ještě tam musím dát nějaký měřák na napětí,protože ve špičkách to má odběry kolem 40A-50A :-)
máme stejný nápad, jenže já se k realizaci (jako vždy) nedostal :o)
nevidíš kabely se svorkama ? :-)

17.08.2010, 18:01 |
Kesam Monster :-)
Napájí to baterka,ještě uvažuju že udělám dual na 250V (z počítačového zdroje,chce to nějaký výkonnější,co dáva kolem 40A /12V).Hraje to fakt slušně,hlavně rock...
to je machrovina jako sviň. škoda, že už se k tomu nevešla pípa :)
aku tomu davas zivotnost ? mozno by to nebolo odveci nahodit na nejaky kolieckovy podvozok kvoli prenasaniu...
taky se přidám jestli můžu :)
popis: váha 18kg, rádio - Kenwood ,repro TVM s ozvučnicí podle kámošových regálovek od AQ :),anténa z ňáký ruský televize :) (i bez zesilovače chytá snad všechno co se dá :) ), výhybka - na každý vejšce kondík a na každým středobasu cívka (už ani nevím jaký hodnoty) jede to přez autobaterku a na to jak to vypadá to má super zvuk, jen tomu chybí basák :)

alibaba: to je jak gangsta magneťák :D kdybys pod to udělal pojízdnej rám, na kterej to můžeš postavit, tak to bude super.
kondor: máš to hnaný zesikem, nebo jen rádijkem? btw máš ťuklej vrchlík.
jj je to přez rádio ( vono taky ty tvm maj výkon asi 10w ) no tuklej je no však už maj taky svoje nejlepší roky dávno za sebou :D