Navštíveno 3498x

17.08.2010, 12:34 |
radek.k | Upraveno: 2010-08-17 12:45:17
Ahoj všem, potřeboval bych od vás poradit jaké si mám pořídit autorádio, sháním nějaké do 1000 Kč, chtěl bych aby to mělo vstup na na flash disk na přehrávání mp3 na CD být nemusí.Samozřejmě chápu že to nebude nic extra za tyhle prachy, ale mámto do Favoritanejsou tam žádné předělavané repro apod. Nechci to na takovou tu hudbu typu tuc tuc jak při ní nadskakuje celý auto poslouchám rock, metal (Metallica :-)). Zatím co jsem se díval tak se mi líbilo WigiTron 6208 (
[ Link ] ) nebo Roadstar RU 200 PLL (
[ Link ] ). Případně jestli byste mi doporučli něco lepšího jsem v tom amatér a nerozumím co je lepší Díky moc. Radek
ty autorádia co se ti líbí, tak raději zapomen že existujou. za 1000,- těžko koupíš něco použitelnýho, raději nějaký trošku značkový bazarový, tady se občas nějaký slušný objevý..
:-))v podstate je to jedno,vono tohle ma vsechno podobny vnitrnosti,dej si sem inzerat do bazar autohifi a jak pise nedemnou,treba bude mit nekdo neco slusnyho ceho se bude chtit zbavit
Myslíte, že tohle by teda byly zbytečně vyhozené peníze? Samozřejmě, že chci, aby to aspoň trochu slušně hrálo, ale říkám je to do Favorita, kde jsou původní repráky, takže určitě nepotřebuju nějaký nadupaný rádio.
no na to co mas by to asi stacilo,tady jde spis o trvanlivost:-D
Ještě se zeptám kdybych si třeba přidal 500Kč dalo by se za 1500 Kč sehnat už něco pořádnějšího (značkovějšího)? Koukal jsem na aukru na AEG CS MP 560
[ Link ] Nesmějste se mi, ale v autorádiích se nevyznám vím, že AEG vyráběji slušné kuchyňské spotřebiče. Díky za rady.
ale taky de o to ze si na foru kde se vetsina lidi zabyva stredni a vyssi kvalitou veci kolem autohifi a hifi vseobecne a to na co se ptas tu asi dost lidi vidi i poprve:-D
jj chápu, že se tu na mě dívate asi jako já na někoho, kdo si vybírá kytarovej set za 3000 Kč. :-) Ale nevím kam jinam bych měl napsat.
ted sis tak nejak odpovedel sam,to je jako kdyby si chtel koupit od Sony pracku...
hele je to v podstate jedno co z tohohle koupis,vsechno je to podobny,de jen o to co ti bude vic vyhovovat ohledne nastavovani a ovladani,pockej par dni na nabidky v inzerci a uvidis,pak se rozhodni
nikdo se tu na tebe tak nediva,az budou nase deti chtit hrat na el.kytaru,tak zas treba budem mi se ptat Tebe a rekl bych ze se tu objevuji mnohem legracnejsi story
V pohodě nemyslel sem to špatně :-) Teď mi psal H-Honza v druhém vlákně které se mi nechtíc povedlo založit, že by pro mé účely mohlo postačovat JVC KD-R412
[ Link ] Asi s tím nemá někdo zkušenost. :-) Od JVC mám doma domácí kiino a funguje bez problému.
no to uz je urcite lepsi kvalita ae mam za to ze kolem 15ti kil by si mohl sehnat i novy,tyhle se prodavaj za 2taci novy atohle je z nejakyho bazaru,moc bych tomu neveril:-))
ae to je muj nazor,ja moc bazary nemusim,protoze mam za to ze tam dost casto konci čorky
Máš prosím nějakej odkaz na shop, kterýmu se dá věřit, kde se za tu cenu nový pohybujou?

17.08.2010, 15:59 |
Ravo zkus bazar a něco okolo 1500 by se už možná dalo.
jinak já ve Fávu měl vytlumený dveře, repra kompa Helix, MDF plato s oválama Helix a radio Alpine... takže bych to jen tak nezatracoval, vše se instalovalo až neuvěřitelně lehce...skoro nic nezakrytovaný, nezaplastovaný, všude mezery kam se dal natáhnout kabel, prostě paráda :)
rikam pockej par dni co Ti kdo nabidne a pak se rozhoduj,nebudu tu delat nekomu reklamu anebo doporucovat urcitou znacku,ale nekdo jinej treba jo:-)
Ravo:no jo a si tam +-minimalne za 10tku on nechce nic predelavat,proste enom levny radio:-)
pro představu, co kámoš vytvořil ve fakanu za pár šlupek.
[ Link ] jednoznačný bylo porovnání Alpine 9880 vs nějaký Hyundai rádio který disponovalo mnoha fičurami typu USB/SD (samo CD,MP3, FM), na origo repro z fabriky ve filetě. Alpina hrála pěkně čistě.
Bejt tebou, tak se kouknu tady na foru. Jde tu hodně komponentů, žádný sra*ky typu roudstar, a neni to předražený jako na různej bazarech apod.

17.08.2010, 20:43 |
clown ja prodaval de facto funglovy JVC KD-R501 (CD/USB) za 1500 .. nebylo co resit .., chodilo to vyborne.
Tyjo tak to je škoda, nebylo by v záloze ještě jedno na prodej? :-)

17.08.2010, 21:34 |
clown kouknu se pod skrin :o) dej mi cas do konce tydne ..
OK. Dej mi prosím kdyžtak vědět sem nebo na mejl: knytlr@seznam.cz