Navštíveno 3017x

zdravim vsechny, mel bych takovej dotaz dneska sme s kamosem predelavali celou kabelaz v aute a aniz bych si toho vsim tak mi kamos omylem prohodil plus a minus na jednom zesiku (50qmm kabely) jelikoz uz bylo 11h vecer tak sem to ani nekontroloval a pri pokusu pripojit baterku to pekne zajiskrilo...
Vysledek...zesilovac helix spxl 1000 s prohozenejma kabelama ani nesviti, po prepojeni a druhej zesik je v protecu, je sance aspon zachranit toho helixe? ten druhej zesik bych rozdejchal, ale ten helix :(
Nebo si ho muzu vystavit doma do vitriny...
zkus Pavla528. Ten je přes tyhle opravy.
tak tak, pro něj to bude brnkačka :-) žádný strach :-)
heh jj zkusim se mu ozvat, jinak sem z toho docela vyhaldenej no :D to je tak kdyz se pospicha a nekontroluje :(
zadna hrozna vec,na tohle by mel byt SPL pripravany:-))predpokladam ze pojistka na SPL uz si vymenil,kdyz se ani nerozsvitil
ten co je v proteku,asi nerozchodis bez opravy,ale opravit pujde
kontaktuj Pavla 528 on to v pohode udela
no kez by, jinak teda pojistky to ma 2 obe vypadaly ze sou vph ale vzhledem k tomu ze se to stalo pred hodinou, po celodenni rozebiracce auta a naslednyho smontovani tak uz sem nemel silu to kontrolovat, mrknu na ne zejtra poradne

18.08.2010, 00:41 |
clown pojistka ti asi fakt neshorela ..
zavolej nejdriv k dovozci viz. sekin.cz .., maj borce, co jim tyhle srandy dela .. k Pavlovi to muzes poslat kdykoli.
neves hlavu, stane se :o) me teda horej v aute jen znackovy americky zesiky ... proto uz je nechci :o)
Clown
Team Helix Czech Republic
:-)
jasny,rano moudrejsi vecera
no taky koukam co tam pisu:-),samo ze je staci jenom okouknout esli sou v poho

18.08.2010, 17:46 |
DaveX | Upraveno: 2010-08-18 17:57:46
Mi se stalo to samé a byly to pojistky ;)
edit: pojistky na helixu a zesík mám Helix DB 4