Navštíveno 3385x

zdravim mam rpoblem mam novy repro rainboc sax - a po 2 hranich se my odlepila membrana od toho kovu jak se pridelava vite co myslim? na krajich. a nevim cim to mam nalepit jakym lepidlem. diky

19.08.2010, 20:41 |
Aegis a co reklamace?
pry moje vina. a to my to jeste hralo na radio bez zesaku. ze to delam postupne. a ne na plno. cim bych to mel zalepit nevite?

19.08.2010, 20:48 |
Bladzej | Upraveno: 2010-08-19 21:01:44
chemopren extrem, a potom vezmi nějaký svorky a pěkně svorkami zafixuj membránu ke koši.
mi = jednotné číslo
my= množné čislo

19.08.2010, 22:42 |
clown radiem zabijes repro mnohem snadneji nez zesikem.., zkurveny loudnessy a spol
je to videt ze je to odlepeny?esli jo tak mazej zpatky do kramu,nebo kdes to koupil,ja bych jim dal moje vina
napis co to bylo za kram,nebo internet shop abych vedel kde si nemam nic kupovat
tvoje vina by byla kdyby nehral,nebo byl spalenej,nebo se nekde protrhl,at Ti ho koukaj vymenit,nic nelep nebo kdyz se ti s nim stane este neco,tak ti reknou tady ste to lepil tak si za to muzete sam a koukej na nej dat aspon vyhybku
nebudes Ty takovej ten njouma co prijde do kramu rekne dobry den,oni odpovi nashledanou a vemte sebou kos u dveri,tak vemes kos a des?
Odlepena membrana si myslim ze je vyrobni vada, takze reklamacku by ti mel uznat. pokud mas koupeno od poradneho prodejce,kterej ma ceskou zaruku tak zkus napsat - tady link na ofiko dovozce
[ Link ]
Pokud máš náš CZ záruční list (vydáno dovozcem Autohificentrum Liberec),který je řádně vyplněn a případně i nákupní doklad (stačí kopie),tak nevidím nikde problém.Opravíme (zřejmě první repra s touhle vadou)nebo vyměníme...
Který to byl prodejce?
Náš email: info@autohificentrum.com
ted jsem koukal na tvůj email v profilu...a myslím,že je máš přímo od nás.Pokud si dobře pamatuji,poslal jsi jakýsi živnostenský list kvůli VO registraci...
V žádném případě jsi nás ale nekontaktoval tak jak píšeš 19.08.2010, 20:48...
Nebo se pletu...a pak se tedy omlouvám....jen ten email mi něco připomíná...
Tak jsem na tom stejně, koupil jsem SAX a při montáži středobasu jsem si všiml že je membrána odlepená, připadne mi jak kdyby tam ani moc lepidla nebylo. Druhej středobas je naprosto OK, drží to jak přivařený. Asi nějáká častější šmejčka při výrobě. Zítra půjdu reklamovat ke svýmu prodejci, pokud to zalepí tak to nechám být, jinak se to vrátí asi pak k dovozci do LBC.
ok...no problem,nezapomen přibalit origo záruční list vydaný Autohificentrem Liberec.
Jinak od patres20 dodnes žádný reproduktor na reklamaci nedorazil...tak bůhví jak to bylo a hovořit o častějším šmejčku je tedy dost zavádějící...

03.11.2010, 01:23 |
MaxxT nejak nechapu, proc toto takhle resite na AHC, kdyz Karel rika, ze to mate k nemu rovnou poslat a vychazi maximalne vstric. Pak si nekdo bude za nekolik mesicu cist tento clanek precte prvnich par prispevku a bude si myslet, ze Rainbow repro je spatne, coz je samozrejme kravina. Navic uz od zacatku mi prislo divne, ze by takovouhle zrejmou vec, ktera se reklamuje v podstate vzdycky, protoze odlepena membrana je kravina, aby za to mohl uzivatel, tak by Karel (Liberec) nevyreklamoval. Ano, chapu, pokud to bylo od nekud pres hranice a nebylo koupene v CR, tak chapu problem.
Ovsem toto je problem ceskych zakazniku, chci levne, a do budoucna nezajem.
Zašel jsem za prodejcem a po dohodě se to zalepí. Kdybych to posílal na reklamaci, tak se to zrovna tak zalepí a bude to trvat ještě déle.
AUTOHIFICENTRUM Liberec:
vše vyřešno, to že k vám nějáky repro nedorazí je dáno asi tím, že si to lidi přilepí doma a nemusí se zabývat reklamací. Jinak chválím váš přístup :)
MaxxT:
Já nějak nechápu tvuj pochod myšlenek proč bych to sem nemohl napsat, myslím že zdejší web je od toho aby se člověk dozvědel o věcech, problémech a zkušenostech ostatních. Já mám Rainbow samozřejmě taky za super značku, proto jsem si je kupoval. Zaroveň ale nebudu tutlat to co se stalo, dozveděl jsem se že, nejsem zdaleka sám u tohodle druhu středobasu. Prostě někdy se stane chyba v technologickým postupu. Jinak kvalita zpracování je super, zvuk taky. Přístup dovozce k reklamaci taky chválím.

04.11.2010, 21:56 |
MaxxT muj pochod je asi z tohoto
patres20
pry moje vina. a to my to jeste hralo na radio bez zesaku. ze to delam postupne. a ne na plno. cim bych to mel zalepit nevite?
z cehoz chapu, ze jsi bud napsal, ze tvoje vina a necekal jsi, ze se tu dovozce ozve nebo jsi to reklamoval u nejakyho "sedyho" prekupnika, ktery te vyslal :-)