Navštíveno 2663x

Mam v autě monoblok GROUND ZERO GZTA 1.1200MK2, normálně mam nastartováno, stojim na místě a posloucham muziku. Zničeho nic se mi vypnul monoblok a jen blikal červeně a subáč se lehce hýbe podle toho blikání. Zkoušel jsem odpojit přívod napětí do zesilovače a napojil jsem to přímo na baterku. Pořád jen bliká. Pojistky na zesilovači jsou taky ok. Nevítě někdo čim by to mohlo být?

22.08.2010, 23:24 |
clown zesik necekane v prdeli, rekl bych,
mohl se i prehrat .., sepne bez subu ? to ze se hybe sub pri spinani zesu je akorad tak na zkurveni basaku .., zesik posila buhvi co, basak to nemusi pobrat a muze jit kukat .. , jestli uz to neudelal
u Gzka je to velmi neobvykle,muze to byt vic veci,esli mas v okoli nekoho kdo dela opravy zesiku tak mu to dej at se Ti na to koukne a rekne co a jak,kdyz to bude neco jednodussiho,kondik,nebo se jenom neco pripeklo,nebo nekde utrhlo,prasklo:-),tak Ti to zvladne udelat on,slozitejsi veci jak pise Midnite-Pavel 528
Zesík jsem vyndal, vše odpojil a zapojil jen na baterku co mam v garáži. Svítí pořád červeně, už nebliká.