Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > k čemu slouží procesor?

o Navštíveno 3362x o
o 27.08.2010, 00:49 | Honzán
zdravim všechny, možná mám teď tak trochu lama dotaz ale k čemu je dobrej procesor?

o 27.08.2010, 10:01 | koren
jak kterej, sosni si nejakej manual or utfg
o 27.08.2010, 15:27 | clown
treba prevod digi signal na analog,
treba casovy korekce .., treba predov multi kanalu do sterea .., treba z zobrazeni videa na LCD, treba i naladeni radia .. :o)) pouziti procesoru je siroke ... :o)

[ Link ]
o 27.08.2010, 19:05 | noclue
ma aspon jednu farebnu ledku, ktora v kufri pekne svieti.

Ked sa opytas konkretnu otazku, dostanes aj normalnu odpoved.
o 27.08.2010, 19:31 | Honzán
no např k čemu slouží? dá se připojit na jakýkoli rádio? jestli to chápu dobře tak by se tim dal vyřešit např problém když by bylo na rádiu jen jeden pár výstupu na zesilovač a je potřeba dvou? dá se pak díky tomu každý kanál ovládat samostatně?
o 27.08.2010, 23:12 | Petura
clown: ten link snad nebyl nutný ne? vždyť je to dotaz ohledně audia, já to taky např. do dnes nevěděl, páč mě to nikdy nějak moc nezajímalo, ale když už to tu bylo tak jsem se podíval abych byl chytřejší
o 28.08.2010, 11:18 | ivls
na jakekoliv radio nepujde - je treba mit opticky vystup a vetsinou komunikuje radio urcite znacky se stejnou znackou procesoru
tusim vyjimka je procesor od audisonu, ktery je universalni
ja mam radio pioneer a jde optikou do procesoru zace pioneer

tento problem by to urcite resilo, myslim, jak pises, ze mas jen jeden par RCA a potrebujes dva pary RCA, ale bylo by to asi zbytecne drahe reseni pro dva pary RCA - vetsinou se resi kdyz potrebujes zapojit ctyri pasma - u tebe by asi bylo vyhodnejsi se porozhlednout po jinem radiu, ktere ma odpovidajici pocet RCA
jinak vyhoda externich procesoru je asi ta , ze mas vice moznosti nastaveni, jak v kazdem pasmu, jde ladit leva a prava strana zvlast, vetsi moznost strmosti delicek a v neposledni rade vetsi moznost nastaveni EQ - 31 pasem
umi samozrejme i casove korekce

ale, jak jsem psal mrkni se po nejakem radiu, ktere ti dostacuje poctem RCA a ma v sobe procesor integrovany, umi tedy delit frekvence, cesove korekce a ma i nejaky jednodussi EQ

tezko ti radit, dyz nevim do jake cenove kategorie se chces pustit, nebo, kam chces instalaci smerovat, ale snad aspon zakladni info by ti mohlo pomoc
o 28.08.2010, 16:36 | prohifi.cz
Opticky vystup nemusi byt potreba pro propojeni procesoru a radia. U nejakych procesoru jsou i jine moznosti. Optika je ale samozrejme nejlepsi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4817 sekund.