Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SW AS Helon 12 SPL + Helix SPXL 1000 udela to neco na 1ohmu?

o Navštíveno 2642x o
o 27.08.2010, 11:27 | buddy87
Zdravim, takze zesik uz je opravenej (par spalenych tranzistoru) jeste jednou diky pavlovi528 za rychlou opravu.

No a ted resim dalsi problem, mam na tom zesiku zapojenej SW pioneer TS-W3002D4 (1kw rms) je to na 2ohmy, no a proste kdyz tomu nalozim tak mi vypne zesik.
Musim vypnout a zapnout radio a pak to zas slape, celou dobu sem myslel ze to bude kostrou, protoze slabej kabilek k baterce, tak sem natah 50qmm minus od zesiku az k baterce a bez efektu porad to samy, jinak baterka PC3000 nova.
SW je v uzavrence 28l podle papiru k repraku, uz fakt nevim co s tim, je to ochrana na pretizeni repraku, pritom zesik ma na 2ohmy psanejch 1200w (merenejch lehce pres 1kw).
Jedina vec co me jeste napada ze ten sw ma podle papiru Qts 0,65 coz znamena, ze ma slabej motor, kdyztak me opravte a proste ten zesik ho neukontroluje a vypne.

No a ted konecne k nadpisu mam toho pincka prodat a zkusit neco jinyho, treba toho helona a nebude zas ten zes na nej moc slabej?

Jeste me napada zkusit udelat vetsi bednu (mozna i s bassreflexem) co to udela.
Tak snad sem se moz nerozepsal, ale porad mi to vrta v hlave, takze predem diky za rady.

o 27.08.2010, 11:47 | endru.ondra
Změř cívky na subwofru jestli ti po zapojí opravdu dávaj 2ohmy
o 27.08.2010, 12:19 | buddy87
jo tak zmerim, dela se to obyc multimetrem ne? ja jen ze sem to nikdy nedelal tak abych to zmeril spravne, nebo radsi nechat nekoho at mi to zmeri :D
o 27.08.2010, 15:25 | clown
zkousel si nekdy ten zes na jinym basaku, treba i na 1Ohmu ???
prvnich 10 kusu velmi rychle skakalo do ochrany, autorizovanej servis to zdarma tenkrat upravoval
o 27.08.2010, 15:33 | buddy87 | Upraveno: 2010-08-27 15:46:13
Tak to sem nezkousel, neznam tady nikoho v okoli kdo by na to mel reprak, ale kdyz sem ho mel u pavla528 tak to meril na 2ohmy odber 80-90A pak uz mu nestacil zdroj a drzel, ale dobrej napad ho vyzkouset jenze nemam kde, jestli to fakt neni i zesikem.

Je kupovanej tady na forku od typka uz nevim jmeno, mel tenkrat dva a snazil se je zlinkovat a nejak mu to prej neslo mel to i u typku od sekinu na sestelovani a nepodarilo se tak jeden prodal.

Ted nekdy by mel mit 2roky ten zes nevim jak dlouho se prodavaj. Jestli to muze bejt jeden z prvnich.
o 27.08.2010, 15:44 | clown
muze a bude na 90 procent .. mel jsem ho tenkrat vyzkouset ja v linku se svojima .., ten clovek nemel na to cas a ja pak obe spxl rozpustil zde mezi lidi, tehle je fakt asi puvodni. Zavolej po nedeli p. Zabijaka do Sekinu a poptej se, co by to stalo. Kazdopadne dobra informace, ze to vyplo kvuli podpeti :o)
o 27.08.2010, 15:56 | buddy87 | Upraveno: 2010-08-27 16:10:14
Tak to je dobry teda, ja kvuli tomu kupuju kabely novy, ted uz sem uvazoval i o repraku a na konec to bude tim zesikem :D Jako me se porad zdalo divny ze by to ten reprak neutah kdyz je na 1kw rms a zesik dava + - stejne, zmerim teda jeste i ten odpor at i tohle vyloucim a dam vedet do sekinu teda, jen by to asi fakt chtelo jeste vyzkouset na jinym repraku at vim 100%.
o 29.08.2010, 16:17 | buddy87
Tak dalsi poznatek :D vcera sem jel do prace tak sem zkousel kdy to vypina, tak podle me to dela jen na naky frekvenci, vyzkousim primo samostatny frekvence co to udela.
No ale pak stojim na krizovatce na cerveny tak dam volume doprava a porad to nevyplo, tak sem na radiu pridal na SW, dost slusne se auto rozklepalo a porad nic...pak skoncila pisnicka tak sem ji dal znova a chtel sem to zas vyzkouset a uz to zas vyplo ani sem se nedostal na tu hlasitost co predtim...

Takze fakt netusim cim to je, ale jak to predtim drzelo, tak bych konecne rek ze to hralo tak jak to ma, bohuzel se to povedlo jen jednou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.