Navštíveno 3380x

27.08.2010, 13:01 |
DaNNy Ahoj, prosím zkušené hifisty o doporučení autorádia s GPS navigací a přehrávačem DVD. Jelikož mi byl odcezen Pioneer AVIC D3, tak hledám náhradu stejné kvality. Poradíte mi prosím něco kvalitního, spolehlivého? Požadavky mám tyto:
-musí mít odjímatelný panel
-musí to být 2din s rámečkem pro VW
-jednoduchý spíše konzervativní design,
-přehledná navigace
-výstup na subwoofer
-červeně podsvícená tlačítka
-cena max 30tis.
Jakékoli další funkce jsou +, ale netrvám na nich. Chci přehrávat DVD a mít kdykoli k dipozici navigaci. Navíc bych rád o hezký design-černá barva, aby zapadlo do VW. Již jsem koukal po JVC a Kenwood. Preferuji nejlépe Pioneer, ale nenašel jsem nic s odjímatelným panelem. Chtěl bych, aby se to nejvíce podobalo AVICu D3, jak vzhledem, funkcemi a kvalitou,tak přehledností navigace.
Děkuji za jakékoli návrhy a doporučení
navigace, BT HF, AUX, DVD, DIVx, USB, SD karta, navi, cesky mluvi, cesky pise, cele menu v cestine, odnimatelny panel
do ceny se vejdem :-)
[ Link ]

27.08.2010, 15:29 |
clown jj JVC nebo Kenwood .., zatim vse ostatni ma panel na tvrdo .., na druhou stranu, cim vic to budou kradst, tim casteji muzes mit novejsi model :o))
asi nejlepší a splňuje JVC KW-NX7000 sám ho mám a nemůžu si vynachválit a cena taky pěkná, ještě ušetříš
já mám zase rád kenwooda....už jen kvůli dostupným mapám od Garminu (v češtině),které se mi líbí...sám používám.
[ Link ] nebo přímo VW model...
[ Link ] a cena 30t. czk je taktéž reálná...

28.08.2010, 14:00 |
DaNNy Mockrát děkuju za info. Přesně na tyhle modely od JVC a Kenwood jsem koukal. Který z nich mi doporučíte?
AHCLiberec-mohl by jsi mi prosím napsat jak jsi spokojený, případně poslat foto jak vypadá v autě? Bojím se, aby panel moc ,,nevyčuhoval" z palubky. Avic byl krásně zároveň...
Díky moc kluci za náměty a klidně pište dál. Nechci to hned, ale až se moje záležitost ,,vyřeší" a řeknou že se nenašlo, tak chci teprve koupit nové...
ta 7000 je taky v nabidce :-)
[ Link ] kenwoody nejsou jeste bohuzel na webu
ale tu pro VW jsme uz davali :-)
kenwood kamera :-)

před rokem v pašíku JVC KW-AVX820

bez panelu

a teď v novém autě JVC KW-NX7000

29.08.2010, 15:16 |
clown ten pan s tou AR mi ale sere :o)))))
No,já jsem spokojený...rádio i BT fungují dobře...display OK.Model Kenwood DNX-5260BT ti z palubky vyčuhovat nebude a i barva plastu sedí k palubovce.

29.08.2010, 18:01 |
DaNNy Koukám na ten model Kenwood DNX-5260BT a nemá odjímatelný panel:-(( Je možné vůbec sehnat něco, co bude mít odjímatelný panel a přes to nevyčuhoval z palubky? Jinak je to na starší model VW, takže originál VW rádia s kulatými rohy a tam nepasuje...

29.08.2010, 18:29 |
DaNNy Teď jsem našel JVC KW-NT1,(
[ Link ] ) odjímatelný panel, vše má, podle obrázků je zároveň s palubkou, designově OK, mapy přehledné. Nepřehlédl jsem něco? Doporučíte mi ho? Případně nemá ho někdo?? Díky
nt1 nema tusim BT HF, cena modulu je 4900,-Kc
a nevycuhuje treba ta zminena nt3
[ Link ] vyfotim Ti ji v superbu II co ted mame na dilne
DaNNy : hele vždycky se to dá udělat, aby nevyčuhovalo, tzn upravit plechový rámeček, kde to rádio celkově drží
clown : no tak slinto :-))))