Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > kompa nebasuji + sterbina u bedny rada

o Navštíveno 2787x o
o 29.08.2010, 11:40 | axetom
Potrboval bych dve rady. Prvni: koupil sem tu repro. Puvodne jsem mel crunch gtr 6.2ci .Vymenil jsem je za dls ms6a stredy + vejsky sinus live. Vejsky parada, ale z komp proste nejdou basy. Kdyz na ne zmacknu jde membrana zlehka takze pripalene asi nebudou. Dvere jsou vytlumene a uzavrene, faze prehozene nemam, ani k vyhybce ani ve vyhybce. Pouzil jsem vyhybku z tech dls. Taham to pres zesik crunch 550.2 .. Poradite nekdo? jo a ze zesiku mi jde full pasmo. Druha vec, mam mbquart pwh302 , mel sem sterbinovou ozvucnici. Ale byla ladena moc vysoko (dle origo manualu) tak sem predelal na bassreflex. Ale musim rict ze vic mi vyhovovala ta sterbina. Umel by tu nekdo spocitat sterbinu kolem tech 40hz +-.... do 70l bedny? sirka sterbiny muze byt max. 52, bedna je hluboka 25cm. Nicim jinym omezeny nejsem. Sub je to mbquart pwh 302

o 29.08.2010, 12:59 | Midnite
to se mi nechce zdát že by tyto dls nebasovaly. odkud jsi? nemáš nějak poštelované rádio?
o 29.08.2010, 23:04 | axetom
Jsem od plzne, radio je pro jistotu restartovane a porad to same:((
o 30.08.2010, 09:22 | prohifi.cz
Nemas fotku tech vytlumenych a uzavrenych dveri? Treba muze byt chybka v tomhle a ani si to neuvedomujes...
o 30.08.2010, 19:30 | noclue
jako milan
o 30.08.2010, 19:41 | axetom
foto dveri ted nevyhrabu:( Ale proc by to tedy s tema crunchema basovalo? JInak uzavreni je : Dole deska, v ni vylaminovana kapsa, 3x mdf krouzek na ni a zbytek dveri uzavren plechem. Uvnitr vylepeno tlumenim
o 31.08.2010, 23:32 | db-marek
ešte ma napadla otočena faza na zosiku.
o 01.09.2010, 16:32 | hifim@ni@k | Upraveno: 2010-09-01 16:45:20
Záleží také jaké basy čekáš. Mac Audio CFX 2.16 ( původně Phase ) měli lehce zvýrazněné basy a fungovaly jako malý subwoofer. Po výměně za Morel Hybrid s dietním basem je to obrovský rozdíl. Takže by se dalo říci ze srovnání, že ty Morely také vůbec nebasují. Není to třeba tím ?
Třeba i Kicx za 2 tis. " basují " oproti Morelům ukrutně :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3225 sekund.