Tak jelikoz mi predchozi 4kanal Toxic TX1000 :) odesel do vecnych lovist a za porizovaci cenu 1000kc to nema cenu opravovat rozhod sem se poridit si neco lepsiho, co se tyce kvality (jelikoz to byl nejslabsi clanek).
Docela uvazuju o MB Quart DSC 4125
[ Link ] Nebo neco tady z fora, ted sem videl ze tu nekdo prodava 4kanal Dragster DAB 4160. No cenove bych se rad vesel do tech 5k, je mi jedno jestli novy nebo bazarovy(pokud bude top stav, ale to je asi jasny :D ) chtel bych jeste dodat, ze bych rad presel na aktiv uz o tom nejakou dobu uvazuju dost sem si o tom cet, HU Alpine 9855r.
Je mi tak trochu jasny ze ty kompa asi nebudou idealni na aktiv, ale casem bych rad presel na neco vyssiho, nejspis morel (focal uz je mimo moje moznosti) :D
Jinak teda abych to nejak upresnil, hledam zes do budoucna na ty morely, asi tempo 6, je to totiz otazka par mesicu, ale zesik potrebuju uz ted, pac mi to nehraje a ztm to bude zapojeny na ty kompa hertz.
No a ted teda nejaky vase rady, tipy, sem jedno velky oko :D (ucho asi neni moc na miste tady :D:D )Jinak predem diky.