Navštíveno 3124x

mám třípásmové repro pujde do golfu 5 kde je třípásmo v originále teda bylo problém je že dveře jsou blbě vyřešené basový reproduktor je v zadní části středový uprostřed nad klikou a výškáč klasika na trojůhelníčku u okna.jedná se mě o to že sem tam měl kompa a vzdálenost středobasu od výšek byla celkem velká a nebylo to ono.proto sem výšku nasměroval ale stejně se mě to nezdálo ted uvažuju že výšku a střed posadím na sloupek u řidiče a nasměruju a basáky bych nechal tam kde jsou teda prozatím bohužel do přední části se mě asi umístnit nepodaří je tam málo místa na vyřezání díry ve dveřích a nechce se mě do toho řezat takže to asi vyřeším vylaminováním ozvučnice jenže další problém je že každé dveře mají jinak řešenou kliku tak nevím jak to vyřešit aby ty ovučnice byly zhruba stejné a aby to nějak vypadalo navíc velkou litráž tam asi nezískám ale viděl sem že někteří lidi cpou do relativně malých ozvučnic i dva repráky tak nevím nerad bych je zničil...bude to ok když bude ten bas tak daleko a středy s výškama nasměruju a pak by mě zajímala ještě jedna věc ovlivní kvalitu přednesu středových repro jejich ozvučnice?jak velká by měla byt?na tom sloupku moc místa taky nevykouzlím.jaké máte zkušenosti?případně pošlete nějaké foto pro inspiraci.díky
Znamená to pro Tebe střed, který můžeš řezat co nejníže, aby pásmo z wooferu ve dveřích bylo co nejnižší. Tu vzdálenost pak celkem dobře vykompenzuješ strmostí.
Ovšem nižší km. toho středu znamená i příslušný objem - a př. 250 Hz v 0,2 litrech bude znít hodně na pytel. Šel bych cestou té samostatné ozv. do org. prostoru toho středu.
Audio development na to ma recept
T100
M35neo alebo W40neo alebo MM4
W800neo
vsetko ide na povodne miesta
DLS Scandinavia 3. Objem ozvučnice bez měniče 600ml. Jěště přijdou očalounit, toto je pouze zkušební provoz.

hifim@ni@k:moc pěkné zhruba takto sem si to představoval že bych to udělal.jak to hraje?
pozitivum AD je, ze mas aj stredobasy v 20cm...
nemixoval by som uz menice, len ked to fakt inac nejde