Navštíveno 3126x

ahoj máte někdo zkušenosti s domácím kinem
[ Link ] případně srovnání s logitech Z5500 ? Děkuju moc za postřehy.

Já tyhle slyšel v nějakým datartu nebo tak, proto se dostaly do mého seznamu nejméně doporučitelných beden. Jsou dobrý tak na rozštípání a první zátop v kamnech.
:D hh děkuju Milhauzz :) ono když od yamahy tak asi v cenový relaci 20 tisíc +

01.09.2010, 13:06 |
clown mne taky neoslovily, tak jsem to postavil postupne na AQ rady Kentaur a Labrador .. a na Yamaha AV pomerne prijemny.
ono zalezi co pred tim bude behat za AV .. a co od toho ocekavas ..
ja jendomu discofilovi prodal 8 lete stare sloupy od ETA (ETA Hlinsko) a ten si chrochtal jak to basuje .. , ono to basovalo, asi jako OII .. , proste to hucelo, ale na TUC TUC a cink to slo :o)

01.09.2010, 15:36 |
erix7 (K)
poridil jsem si NP-6900 sloupy osazene 1x16cm a 25mm vyskou, kluci. Nemuzu si vubec stezovat a byli kua levne. A to mne zantem, ze jen tak co to nepsosloucham. Tydle na obrazku neznam.
To je fajn no.A poslouchal někdo z vás logitech Z5500 takový počítačovo multimediální bedýnky ,který jsou prej luxusní co se zvuku týče? Bohužel sem neměl šanci je slyšet
Luxusní podle čeho/koho ? Pokud chceš mít jistotu, kup stereo bedny kolem 20tis. a odpovídající zbytek. A většina lidí už potom nikam dál ani nemusí. Těžko radit.
Luxusní podle názoru několika docela znalých lidí.:) No jako koukám teď na věci v cenovce do 10 tisích takže rvát do toho 50 tisíc opravdu nechci ale dík za doporučení :)