Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Umí Rodek R680A zároveň LPF a subsonic?

o Navštíveno 3200x o
o 31.08.2010, 16:55 | Ravo | Upraveno: 2010-08-31 17:12:39
Ahoj,
měl bych dotaz na zesík Rodek R680A, jeslti umí zároveň řezat z obou stran, tzn. zeshora i zezdola = pásmová propust :)
Foto nastavovacích prvků níže.

Jde mi o zapojení na SW, kterým nechci hrát střední pásmo (oříznutí shora) ani ho trápit proudy spodních frekvencí (ořez zezdola), který stejně ani nezahraje. Moje HU bohužel neumožňuje řezat tam kde bych si představoval já a proto to chci realizovat na zesu.
Ohledně zesů se moc neorientuju, tak nevím jeslti tahle funkce vůbec existuje a pokud jo, tak jestli vůbec existuje nějáký "normální" zesík (rozuměj s cenou okolo 5-6 tis za 4kanál á 100W RMS).

foto k příspěvku  od Ravo

o 31.08.2010, 16:59 | tomas.V
pochybuju že něco takového je
o 31.08.2010, 17:02 | Ravo
myslel jsem si to...holt to bude chtít lepší HU :-/
o 31.08.2010, 17:19 | Vencaf
třeba Genesis Profile to umožňuje..
o 31.08.2010, 18:38 | koren
takze se ptas na subsonic, pokud koukam dobre tak to umi. lowpass na 5+6 zapnutej nastalo, highpass zapinatelnej.

no a pokud vidim blbe, coz je klidne mozny, tak si porid LRx petikanal, neb ten to umi stopro.
o 31.08.2010, 18:46 | Vencaf
jinak samozřejmě subsonic má skoro každej monoblok..
o 31.08.2010, 22:08 | Pete_K
jasne ze ten rodek ma subsonicky filtr. Kdyz to chces na sub, tak musis prepnout BP (band-pass) coz je pasmova propust a HP je pri BP samozrejme aktivni.
o 31.08.2010, 22:48 | P@vel
jeden LRx 5.6OO budu mít možná v brzké době na prodej :-)
o 31.08.2010, 23:17 | Ravo
JJ, už to tam vidím to BP (myslel jsem že to je LP), stáhnul jsem manual v němčině, tak trošku opráším kulometštinu ze školy :-)
Nevypadá to špatně s tím nastavováním.

Jinak jen orientačně, za kolik by byl ten LRx 5.600(klidně SZ)?

úplně ideální by aktuálně pro mě byl buď 2kanál+monoblok nebo nějáký 3-4kanál (pasivně kompa vepředu + SW v kufru), nicméně 6kanál se může do budoucna na aktiv třeba hodit (nebo začnu magořit i se zadním párem repro - oct1 combi). Limitující je prostor - chci to dostat do pravé bočnice...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3521 sekund.