Navštíveno 3095x

zdravim.tak jsem byl ukecan a pořidil si psa,tudíž musím mít volnej a čistek kufr.
otazka je: zahrají mi ovaly v platu sedana aspoň trochu hluboko.nepotřebuji nic blaznivýho,ale trochu basů ano. ve předu mam morel tempo6. pokud ano,tak jaké ovaly a jaký pořídit 4k na tempa i ovaly. je dobré ty ovaly uzavřít do ozvučnice? díky.

01.09.2010, 08:01 |
Dexter | Upraveno: 2010-09-01 08:23:05
sedan? to jako budeš zavírat psa do kufru sedanu, nebo sem to špatně pochopil? 4k zesilovač třeba MB Quart
[ Link ]
jasný že ho nebudu zavirat do kufru. nejsem tyran. .:) sklopím sedacky a bude mít celej kufr a zadní sedačky. aby těch psaných 125W stačilo na ty motely.
Ono když neodflákneš instalaci tak basů budeš mít dostatek. Tudíž myslím že 2k by stačil.
musim nakrmit tím 4kanalem morely a ještě ty ovaly.proto se ptam,jestli je lepší dát ty ovaly do uzavřenky.
2 andreas: kdyz je chces davat na zesilovac, tak bych zvazoval 7x10" ovaly:
[ Link ] pokud bys chtel 6x9", tak zrovna Morel Tempo 6x9 basuji velmi dobre:
[ Link ] maji jiz externi vyhybku na vyskac a diky velke plose membrany umi hodne dobre basovat. Urcite bych je pevne uchytil na plato a dal jim ty male ozvucnice - pak dosahnes toho nejlepsiho
Zesilovac bych dal taktez MBQ DSC 4125
konkretne tie morel tempo 6x9 mam a mozem potvrdit ze basuju velmi velmi pekne. bezproblemov som chodil bez subwooferu a nechybal mi. Dokonca si dovolim tvrdit ze basuju ovela viac ako ine ovaly v tej cene. uzavrenku by som ale na ne nedaval. mal som take riesenie v druhom aute a nebolo to ono. ked hraju do celeho kufra je to aspon podla mojho subjektivneho nazoru lepsie. samozrejme plato je z mdf a hra to do kufra sedanu. samozrejme zalezi na konkretnom type auta....
mam zkusenost s ovaly emphaser SX4 7"10 dovolim si tvrdit ,nej ovaly" ale problem je ze maj 250RMS tak spis na sestikanal treba rodek 680ka.zato neskutecny basi jak z SW..
popř se ještě podívej na powerbass S-693 (nebo L-693)
urcite,ovaly dokazi zabasovat velmi pekne.
děkuji všem za informace. dozvěděl jsem se vše,co jsem potřeboval. díky pánové.