Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Naladeni BR

o Navštíveno 2987x o
o 04.09.2010, 13:52 | Fašek
Zdravim potreboval bych poradit s naladenim. Mam tento woofer [ Link ] v bedne 42L a BR 10x30cm podle vyrobce, ale moc mi to nezda. Posloucham vse, dik za pomoc

o 04.09.2010, 22:20 | wattman
co se ti na tom nezdá? - pro přesnější bas to naladit výše - takže zakrať nátrubek na 250 mm a poslechni.
Pakliže máš bednu něčím vytlumenou, vytrhej to - snižuje to taktéž rezonančku.
o 05.09.2010, 08:31 | hifim@ni@k
A co se ti nezdá ? Konkrétně.
Tento basák umí slušně zatlačit, kdo na Křivce slyšel jeho malého brášku 8" v malém BR, tak nevěřil.
Je to podařená řada. Čím ho krmíš ? Já ho měl v BR a na mně moc tlaku. Po předělání na CL pořád dost, takže šel z domu. Ale nebyl to jen tlak, byl i poslouchatelný.
o 05.09.2010, 11:50 | Fašek
Tak jak pise Wattman ten presnejsi bas valim do nej mac audio fearless 1000 d takze stavy by melo byt dost. Takze to mam zkusit vyladit na nejakych 42hz ted je to na 39 hz
o 05.09.2010, 15:45 | wattman
Štávy ano, ale žádný železo to není :-)
Můžeš klidně i výše - zakrať to a pak mi napiš do mailu - vysvětlím ti jak změřit skutečnou rez. frekvenci a udělám ti simulaci.
hifi: jj, tu bednu jsem naladil s citem a je to sakra znát + jeho silný magnet a výsledek je super. 12" je jeden z lepších wooferu na bordel, ale je to pouze na "trubka SQ" :-)
Teď jsem po pár letech oprášil jeden svůj woofer - takový dost těžítko s vysokou citlivostí a jsem maximálně spokojen - předvedu... I ten Rover neměl moc námitek - což už samo odpovídá o výsledku :-)
o 05.09.2010, 20:14 | rover (WoodTech)
Wattman: :-))))
o 05.09.2010, 21:00 | hifim@ni@k
Fašek: Použil jsem stejný zesilovač. Je to nejlevnější volba pohonu. Zesík má celkem malý DF a udávané výkony také nebudou reálné. Chtěl bych ho také slyšet na slušném železe.
o 08.09.2010, 21:07 | Fašek
Co by jste doporucili cenove dostupnejsiho na pohon???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3632 sekund.