Navštíveno 2742x

Rozhoduji se mezi těmahle dvouma zesilovačema-
[ Link ] -
[ Link ] Prosím o vaší radu.Za odpovědi předem děkuji.
Reproduktorů mám 2 páry tak proto 4-kanál
A tady je link na repráky
[ Link ] Prosím o vaše rady a názory.Nebo jakej jinej zesilovač by ste mi doporučily.

05.09.2010, 18:49 |
MaxxT psal jsem ti na mejla :-)
Díky ale novej zas tak nepotřebuju.Spíš bych bral nějakej bazarovej.Našel sem tu tyhle 2 co jsou v LINKU a potřeboval bych poradit kterej z nich by byl lepší.
To mi nikdo neporadí nebo nějaký názory?
Nikdo mi nic neporadí.Chtělo by to zesík tak kolem 125Wattů ve 4 Ohmech.Prosím nějaký nabídky nebo doporučení jakej zesík použít.
nekupuj Hifo, moc se hřejou.Pokud chceš hrát trochu nahlas tak za chvilku na něm neudržíš ruku
...vim o čem mluvim (kompa na 2ohmy + 2x 8" v můstku) a po 15 minutách na plnou palbu na Hifu 9404 (4x150Wrms ve 4ohmech)můžu dělat oběd
Nechci tě nějak odrazovat od Hifa, má víc kladů než záporů (zvukově nemá chybu a zpracování taky ujde). Jediné mínus je přehřívání a dost si vezmou proudu

15.09.2010, 23:46 |
johnyklec | Upraveno: 2010-09-15 23:59:57
tomas.V:no jak vidim co pises snad to neplati i u komponentnich repro? BX 6.2Ci celkem by me to zklamalo kdyby nebyli dobre protoze je mám koupene
tomas.V:no právě o tomhle zesiku sem taky přemýšlel ale nechce se mi kupovat novej.To vím že hifonics dost žere ale že by se takhle přehříval to sem neslyšel.Právě že bych chtěl celou muziku právě od hifonicsu.Už mám Hifonics Colossus XX k bedně Hifonics ZLi 12DUAL,koaxiály Hifonics ZXi 693 2 páry na ty potřebuju zesík a ještě 2 páry koaxiálů Hifonics ZXi 62CX ale ty prozatím nechám bez zesiku.
BX 6.2Ci jsou fajn, pokud jsou na biamp, pokud jsou klasicky, tak ti výšky urvou uši a střeodbas toho oproti tomu moc nepředvede.
Aha.No a jak to mám všechno napojit na toto rádio
[ Link ] ? Myslím tím Colossuse a 2x 4-kanál?
johnyklec: sice jsem kompa BX slyšel jen na slabém zesiku a bez biampu, ale co dodat???...normal střední třída. Osobně sem měl ovály 6x9 Brutus a celkem velké zklamání
...hlavně když po 5minutách vyplivlo podsvícení mambrány
Lmazura: hele pokud je solidní prachy tak ho kup. Já sem byl zpočátku nadšenej, ale jen do chvíle než sem potřeboval trochu výkonu (200Wrms na kanál na kompa)
Zvukově je a bude v pohodě. Vymyslíš chlazení a máš klid.
Tuhle zimu budu právě dělat chlazení a snad ....
tomas.V:a jak to chlazení máš vymyšlený?to by mě celkem zajímalo teda pokud to není nějaký tajemství?