Navštíveno 3080x

07.09.2010, 22:46 |
worm. Zdravim,
neviem ci to bude zrovna kvoli hudbe ale skusim.
Po namontovani komplet hudby (predne kompa + sub + zos + zadne repra) mi oktavka rocnik 2002 1.8T zacala obcas robit cudnu vec.
Kym je studeny motor tak sa mi zrazu rozsvietia tri kontrolky (rucna brzda, presmykovanie a este nejaka) tri krat mi zapipa palbny pc zhasnu budiky a potom sa zase rozjasnia do povodneho jasu, akoby mu zrazu chybala energia...cele je to otazka sekundy a vsetko sa potom vrati do normalu...takto priblizne 3-5 krat...
neviete kde by mohol byt nejaky problem...samozrejme ze pred montazou autohifi sa nic take nedialo...
dakujem za kazdu radu.
baterka prověř zda má dostatečnou štávu

07.09.2010, 22:55 |
worm. baterka je uplne nova, 3 tyzdne stara...
a co máš zbytek instalace může bejt slabá
napajeci kabely? jaky mas kabely, delku, prurez a zesiky?
podlamna malo štavy,popripade prierez kablov atd... treba pomerať..

07.09.2010, 23:09 |
worm. instalacia :
Sub: Audio system Radion 12 plus BR
Kompa: Audio system radion 165
Zos: ESX SE 4120
Kable: ESX 35mm2 (+ 4.5m; - 1m)
Linky:
[ Link ] [ Link ] a jak premerat tu baterku?neviem ci mam na to potrebne nastroje :/

07.09.2010, 23:15 |
worm. 62Ah 540A
nestartuj a len otoč klíčkem a pusť hudbu

07.09.2010, 23:24 |
worm. a co by to malo urobit?
uvidíš jestli ti baterka aspoň trochu drží, jestli ne tak uvidíš kolísání napětí. ale určitě bych zkontroloval kabeláž jak tady už bylo řečeno

07.09.2010, 23:32 |
worm. ok, tak idem skusit ze ci ma tu stavu (ale najskor tipujem ze nie, pretoze to bola baterka kupovana na pumpe = ziadna vyhra, to je ta super znacka "Alpina" ci ako sa vola, ale bohuzial vtedy ziadne ine riesenie nebolo)...
a co mam zapnut svetla, alebo co si mam presne vsimat?
a kluc I. ci II. poloha? (radsej kontrolne otazky, nech nejdem do toho dazda zbytocne :))
jestli ti tam prsi, tak radsi pockej az prestane a az bude den, pac az se ti ta baterke vybije, tak uz to nenatocis, a pak uz si ani pro jinou nabitou nedojedes ;)
jen otoč ať se ti rožnou kontrolky, světla můžeš nechat vyplé. a zapni hudbu a zkus zesilovat, přitom sleduj kontrolky jestli pohasínají atd

08.09.2010, 16:38 |
worm. no vyskusam...
este teoreticky, kupoval som nove bateriove svorky a + kabel od autovej elektroniky ma trosku volu, ze tam nedrzi uplne pevne, moze to byt aj kvoli tomu?
worme tam bude přechoďák jako kráva
...to bude ono

08.09.2010, 23:59 |
worm. tomas.V este mi to prosim vysvetli ze co to znamena :)

09.09.2010, 00:16 |
worm. aha...uz tomu chapem...na tej svorke bude velky prechodak :))

09.09.2010, 00:31 |
lišky esi to bude tím, pak by to na diagnostice mělo psát nízké palubní napětí, stará okta mi to také takhle dělala, i to trojnásobné pípnutí, jen těch kontrolek blikalo míň :)