Ahoj přátelé jalikož se mi stala nemilá věc (vykradli mi auto) tak bych vás chtěl požádal o návrh sestavy do auta (ford Focus r.v. 2001 TDCI 108KW klasický Focus 1) představoval bych si 2.verze....
1. Bud 2x zesilovač(monoblok a 4kanál) subwoofer zástavba v ceně
2. nebo 2x zesilovač(monoblok a 4kanál) sobwoofer v ozvučnici
BEZ KABELAZE bez kapacitoru bez d. bloků
cenová relace do 12 000,-
Nároky hudební: strední třída kvality zvuku, hlasitost výdrž(myslim tim aby se to nepřehřálo)
Nároky vizuelní: nesmí svítit nic modře!!! a nejakej pokud možno tmavej styl zesilovačů (není podmínkou)

08.09.2010, 20:20 |
Ravo OT: -reakce na tu "modrou"
Taky nechápu kdo to vymyslel a proč se to furt všude cpe..dřív když byl problém vyrobit PN přechod LED diod aby zářil modře (a tím byla ta dioda drahá a nikde moc nebyla a dávala zařízení punc exkluzivity) tak OK, ale dnes je to absolutně mimo :-(( ...taky to bytostně nesnáším

08.09.2010, 22:07 |
Ravo | Upraveno: 2010-09-08 22:21:34
RE:reakce
Taky mám černý auto a v něm vše zelený :-)
(teda až na HU alpine, který je bohužel červeno-modrý = stěhovalo se z předchozího červeno-modrýho auta).
Mě spíš iritují takový ty modrý diody na čemkoliv, nejlépe TV a jiných stand-by věcí (a Milhauzz by mohl povídat ...)
No a snad už se začnou řešit komponenty pro tebe...ale radši to víc a blíž specifikuj (ten popis SW mě připadl docela zmatený)
Mno o modrých diodách bych mohl vykládat, bytostně je nesnáším. Pamatuju si, jak to začlo, tuzerskýma modrýma parkovovačkama nebo super kůl modře osvícenýma ostřikovačema na vytuzených vraždách ...
Na jedno nikdy nezapomenu, tenkrát ve zlatých časech dneska už neexistující společnosti Levi byla výroba počítačů. Montovali se takový ty kejsy, kde byl informační displej o teplotách, vrtulích a já nevím ještě čeho všeho. Sice to svítilo super kůl modře, ale díky tomuhle podsvícení z toho nešlo nic vyčíst :)
Mě osobně modrá vadí, naprosto nepochopím modrý informativní diody na spotřební elektronice. Viz televize, pračky, hifi. Mám rád klasiku, červená - standby, lehce zelená - zapnuto. Nevidím informativní hodnotu v tom, když to v oubou stavech svítí modře a jediný co to dělá, tak to skvěle tahá oči.
Naštěstí bydlím v malým bytě, takže zes i cd jsou skoro u země a přes konferenční stolek to není vidět. Jo, za to bych debilům u Camridge Audio sekal ruce :( I když dneska nepochopitelně jsou modrý ledky i u opravdových hifi výrobců.
Co tak třeba nový počítače? Dřív, červená ledka disk, zelená ledka - zapnuto. Dnes přijdete k počítači a září do prostoru dvě modrý ledky. Člověk aby vyloženě hledal, která je na co - průser.
Notebooky s modrýma ledkama, to je taky kapitola sama o sobě, jsem rád, že mám od zaměstnavatele starou mrdku, kde není ani jedna ledka, na takovým stroji se dá totiž pracovat.
Co tak třeba telefony s modře podsvícenou klávesnicí? Nevím jak vy, já na tom smsku nenapíšu. Ta modrá je tak protivná, že sou všechny písmenka tak krásně ozářeně rozmazaný, až to hezký není. Zlatý starý Nokie, nic to neumělo, ale vydrželo to na baterku tejden a bylo na to vidět.
Koupil sem si ext. DA převodník, první co sem musel udělat, bylo zaslepení toho modrýho zářiče, kterej mě akorát sral.
A úplně best-of co sem poslední dobou viděl tady na fóru, je onen pacient, co si dal do zeleně podsvícený černý palubovky štříbrný rádio s modrým podsvícením, tomu panečku říkám kolotoč :)
Smrt modrým ledkám, smrt modrým ledkám .... :)