Navštíveno 2915x

prosim o radu jake by bylo vase doporuceni zapojeni od zesiku crucnch PZi 325.2 (v kufru) ke kompum Dragster 160W/320W (ve dverich)?
dekuji za kazdy nazor a nejvic ocenim link, abych se v tom trochu zorientoval
Nu tak nejlíp omotat volant, v zatáčkách to pak líp basuje ...
Nějak nechápu tvoji otázku, chceš poradit se zapojením standard/bi-amp/bi-wire/aktiv nebo se sháníš po kabeláži. Když budeš psát jak mongol, tak se pak nediv, že se do odpovědí nikdo nehrne, tohle holt není facebook ani xchat ....
jeej, no ja jsem myslel jake kabely pouzit? tloustka?
použil 2x4qmm kabely na výšky třeba 2x1,5qmm lze použít i na kompa 2x2,5qmm, jen já mám raděj nějaké ty rezervy :) a nejlépe koupit flexo oplet a kabely pěkně ukrýt :)
a nebo rovnou kopuit kvalitu:
[ Link ] ale za ni si připlatíš.

14.09.2010, 13:46 |
petrb
Bladzej: mě by zajímalo myslíš tou kvalitou :)
Midnite: no tak proti obyč plochý dvoulince ;)
tak jako proti obyč el. možná ale ty kabely jsou většinou ze stejného materiálu se stejnýma příměsama, takže značka no :)
Mid: je kroucená dvoulinlka, takže vůči rušení z okolí je odolnější. na značku házim bobek. neviděl a neošalahl jsem ten Hollywood od revila, co sem dával Petrb, ale může bejt stejné kvality jako neotech.
no to právě myslím, a cenově je to jinde :)
Za Neotech se přimlouvám. Je dobrej, kroucenej a celkem pevnej. Ale do něčeho dražšího bych se asi nepouštěl, protože buď je to placebo, nebo TUS :)

14.09.2010, 15:01 |
Ravo Neotech se mi líbil provedením...fakt festovní izolace co něco asi vydrží, vevnitř ještě tahový prvek (nějáký provázky :) a prameny vůdči sobě kroucený.
Ale já mám normální 2x2mm audio-dvoulinku a taky to hraje - tohle je asi to poslední místo, kde špekulovat. Spíš vyřeš důkladně napájení (přívod + a hlavně důkladnou kostru)
stejně jako "petrb" ale chce to trochu zručnosti při odizolování silikonu od obou žil

14.09.2010, 20:35 |
prohifi.cz | Upraveno: 2010-09-14 20:49:38
Neotech je hodne dobrej - davali jsme ho i do sestav cca za 100k celek a sestavu to nijak nekazilo. Zkousel jsem to i u sebe v aute v porovnani s QED Silver Anniversary XT a prislo mi, ze rozdil tam slyset byl, ale nebyl propastny. Rozdil cenach obou kabelu ale propastny byl :-)
Neotech neni kabel na design, ale kabel na zvuk.