Navštíveno 2847x

V jiné diskuzi se tady vedla debata o odběru v klidovém stavu auta.
Na základě toho jsem si to změřil a zjistil jsem toto.
Po vypnutí motoru mi to bere asi 80-90 mA po nějakém čase předpokládám, že po zhasnutí displeje na kapu to klesně asi na 40mA. Je to normální, nebo může být problém. Po 1 týdnu stání většinou nenastartuju, ale to bude podle mě baterkou, protože už je dost stará a hodněkrát byla vybitá do mrtva tak je podle mě po ní. Ale jde mi o to, jestli mi to neodrovná i novou baterku. Je to auto se kterým se nejezdí denně. Případně co a jak zkontrolovat a na co dát pozor. díky
Já bych řekl, že je to naprosto normální. Jde o miliampéry, zbytek auta v idle stavu taky něco zbaští.
také bych řekl že klidový oběr je v normě. Nejlepší je si dát komponenty které mají odběr dát na spínač

17.09.2010, 11:22 |
Tweety_xx | Upraveno: 2010-09-17 11:36:56
no ono když vyhodím jistič od huidby, že mi z hudby zůstane zapojené jen rádio tak je to hodně dole. Snad 10mA
šlo mi spíš o to, jestli mi to nemůže vymlátit třeba ten kap nebo tak něco.
Ono ted mě opravte jestli se pletu ale když se kap musí při první zapnutí dávat přes odpor, tak kdybych to třeba na týden odpojil od baterky, tak by to mohlo udělat neplechu ne?
No koplet to je takto:
Alpine 9880
1x 2kanál Lighting audio S4.400.2
1x 4kanál Lighting audio S4.400.4
1F kap
Sub Rockford Fosgate P2D212
Kompa a koaxy od Lighting audio
aka znacka capacitora ? pokial je to climax tak zahada vyriesena...
kap je xentrix prodávali to se zančkou Hifo, tak sem myslel že to je nějaká přidružená značka.