Navštíveno 2797x

1. autorádio pioneer DEH-P4900IB
2. zesilovač Magnat Combat 4000
3. Přední repro Hertz ESK 165 napojený na zesilovač 1a2 kanál 3a4 zmůstkovaný na woofer
A ted o co mi jde: při poslechu se mi občas (někdy i častěji po sobě) stane to že se mi jakoby na pravé straně zeslabí hlasitost repro se nevypne jen postupně zeslabí. Když vypnu rádio tak to zase hraje stejně ale po chvíli to udělá zase. zkoušel jsem už i přehodit levý a pravý signál z rádia do zesilovače chvíli byl klid ale dneska to začlo znovu. Už mě to maximálně vytáčí a fakt už nevím co s tím prosím tedy o jakoukoli přínosnou radu. PS: woofer hraje pořád skvěle s tím problém není
jdi po kabelech (dvojlince) jestli není někde skříplá a částečně přerušená...kabel bude mít větší odpor a víc se bude ohřívat
to samé - podívej se na terminály u zesilovače a celkové připojení repra
toť můj názor a rada, co by to mohlo dělat :-))
určitě to bude zesíkem, prodej mi ho a kup jiný, a bude po problému
ne kecám, jen ten zesík sháním :D
Midnite: kolik nabídneš popřídě nabídni výměnu.
Tomas.v: děkuji za radu přiznám se že doufám aby to nebylo tohle jelikožjsem za instalaci zaplatil nějakých 12000 a pokud to dotyční takhle odflákly tak se maji na co těšit. prvně jsem myslel že bude chyba na výstupu rádia pioneery s tím prý mají nějaké problémy jsem se tady na foru dočetl tak nevím každopádně tu kabeláž projdu
a nepleteš si ty problémy s pískáním?