Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Octavia 1 -sepnutí zesíku

o Navštíveno 2932x o
o 19.09.2010, 14:36 | Toyot'ák
Kolega chce do kufru trochu ducduc,má kluky 10-14.Problém je ,že origo rádio nesepne zesík/Magnat Gladiator ale ani mého Helixe/ připojení na spínání vysouvání antény,jiný spínaný klíčkem tam není.Radio se po vypnutí klíčkem vypne ale dá se zapnout i při vypnutém zapalování.Je možné to řešit nějakým relátkem?Měnit radio nechtěj,moje je sepne v pohodě.

o 19.09.2010, 14:46 | Woko_O | Upraveno: 2010-09-19 15:01:55
Hele pokud to nejde zapojit primo na drat od radia (vetsinou modrej) kterej tam po otoceni klickem pousti 12V tak staci kdyz si najde nejakou pojistku ktere funguje stejne (napriklad pojistka ventilatoru kabiny),tak ze po otoceni klickem tam tece 12V a po vypnuti nic..Akorat si musi ozkouset ktera strana pojistky bude ta spinaci..na jedny strane bude zkousecka svitit a na druhy strane ne..tak drat ktery pak povede musi dat tam kde to svitit nebude.. :)

(Nevim jestli to spravne pochopis.Proste jen tahnout drat na REM drat,kterym tece 12V..kdyztak ti to pak nakreslim.)
o 19.09.2010, 16:39 | Ravo
Pokud ti to nesepne přímo rádio (ovládání antény), tak na to ovládání antény pověs relátko a je to
o 19.09.2010, 23:42 | bandita | Upraveno: 2010-09-19 23:57:42
ak je to cisto vystup ovladania anteny moze sa tam objavit plus az po zapnuti tuneru. Nie je to vsak pravidlo... Takze otazka je ci si ten vystup aj meral. Ak ano a je tam, tak samozrejme relatko.
o 20.09.2010, 06:31 | Toyot'ák
Dík .Relátko ze starý toyoty to spíná ,tak to můžeme dodělat.
o 20.09.2010, 08:14 | Milhauzz
A jaký origo rádio? Nikde sem se to nedočetl. Jestli je to např Symphony s CD, tak to má spínání naprosto v pohodě. Jen je vyvedený na mini-isu.
o 21.09.2010, 07:39 | Toyot'ák
Je s autem na montáži,tak přesný typ nevím,má to i mp3.Co mne zarazilo tak tam nemají vyvedené drátky k zadním repro,a to jedno s posledních provedení,TDI s klimou ,origo setem RS a pod.Dovezeno tuším z Německa asi dva roky staré.Jo protože mne skolaboval měřák tak jsem použil jen na skoušku diodu,a ta svítí viditelně méně než na ostrém plusu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3216 sekund.