Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pio 88 RS II aktiv :-(

o Navštíveno 3331x o
o 20.09.2010, 22:19 | jarda333
Narazil jsem na podobný trabl, který trápil Daryla s 9887 - Alfa 156 SW 2.4, Pio 88 RS II (nové), předek Phase 165 CFS - středobasy na původních místech na mdf kroužcích, výšky u zrcátek - dveře komplet vytlumené a zavřené, a tohle je aktivně na Phase RS4.
Pokud je HU v režimu STD vše je ok (propustě nastavuju na zesu - má rozsah až 6khz). Při přepnutí na 3way z toho leze plech, ať nastavím, co nastavím, spodek prostě nezahraje. Děličky jsem zkusil 2/2,5/3,15 a středobasy 63/80 zřejmě při všech možných strmostech.
Zvuk naprosto strašný. Abych měl jistotu, zkusil jsem středobasy posadit na jiný zes - beze změny :-((.
Teror zvukem je ale v podstatě znát hned po přepnutí a resetu rádia.
Tušíte někdo, jestli může být ve hře jiný trabl než závada HU?
Díkes za poradu, mě nic nenapadá :-(

o 21.09.2010, 10:33 | Milhauzz
Vylučovací metoda, pak zkusit jinou HU.

Já se nedávno taky "trápil". Testuju woofery, dám jinej zesík a vono to nebasuje. Ladil sem výhybku na HU ja vzteklej a nic, tak sem ji vypl a nic. Už sem z toho byl nešťastnej, ale pak sem na to kápl.

Testovací zesík vzhůru nohama a já pitomec si prostě spletl HPF a LPF trimry. Takže woofer "hrál" od 90 do 90Hz :) Takže vlastně do něj šlo jen to, co zbylo v útlumu na výstupu výhybky.

Nu, na tvoje trápení řešení nemám, jen sem ti chtěl dát trochu optimismu, protože většinou jsou tyto závady způsobený nějakou prkotinou.
o 21.09.2010, 11:39 | jarda333
jj, taky předpokládám, že to je nějaká blbost, i tak díky za podporu. Předpokládám, že dost lidí 88rs na aktivu provozuje, takže pokud je to problém nastavení, mohl už někoho potkat :-(
o 21.09.2010, 14:18 | wattman
Pakliže jsi tam neco nastavoval, nepomuze ti na nektere nastaveni ani to odpojeni od napajeni, ale udelej to :-) Pak odpoj cinche na High a Mid - nech tam pouze spodek a vyzkousej si, co z toho leze... ale nekolikrat radeji zkontroluj zesilovac pro spodek, ze tam mas urcite nastaveno Full pásmo a muzes urcovat ten signal sam. Toto nebude problem radia... :-)
o 21.09.2010, 23:00 | jarda333
No tak na chlubení to není. Nedělal jsem instalaci a nenapadlo mě, že bude rear výstup připojený na zes, který žene předek. Středobasy vesele válčili s HPF 2,5khz. Tolik povyku pro nic, že ;-)
Díky za podporu. LOCK
o 22.09.2010, 07:00 | tappaja
Che che... :o))
o 22.09.2010, 07:55 | Milhauzz
Sem to říkal že to bude prkotina :)
o 22.09.2010, 09:53 | jarda333
No, hlavně, že se bavíte ;-)
Svůj komentář z garáže přepisovat raději nebudu :-)
o 22.09.2010, 09:57 | clown
:o)) mno co, vyjimencne za to nemuze Pio :o))))
ROLF
o 22.09.2010, 14:52 | cendler
to bude moje chyba, velká omluva
o 22.09.2010, 15:36 | jarda333
cendler: si piš, že jsem ti večer spílal ;-)
o 22.09.2010, 21:01 | cendler
to je mi jasný, to je tím, že jsem to neladil, to by mi došlo a nafackoval si, fakt sorry
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4216 sekund.